#Nieuws

La Redoute Intérieurs reikt budget uit aan een toekomstige zelfstandige

Richt je binnenkort je eigen concept op? La Redoute organiseert een wedstrijd waarbij je kans maakt op een behoorlijk budget voor de inrichting van je zaak!
Geplaatst op  
La Redoute Intérieurs reikt budget uit aan een toekomstige zelfstandige © La Redoute Intérieurs

Goed nieuws voor zij die businessplannen in 2020 hebben! La Redoute Intérieurs is op zoek naar mensen met frisse en originele businessconcepten om in te investeren. Het interieurlabel organiseert de La Redoute Challenge waarbij je kans maakt op een serieus inrichtingsbudget voor je toekomstige zaak. 

Kassa, kassa!

Weet jij al haarfijn je businessplan uit te leggen? Dan kun je meteen aan de La Redoute wedstrijd deelnemen met je toekomstige concept. La Redoute Intérieurs voorziet namelijk voor één gelukkige een startkapitaal van maar liefst 30.000 euro voor het aankleden van je nieuwe zaak.

 

Wat zijn de vereisten?

Om in aanmerking te komen voor een scale up verwacht La Redoute een maximum aan inzet vergezeld van een goed uitgedacht concept, een originele aanpak en een interessant onderbouwd businessplan die bol staat van de frisse ideeën. Met de wedstrijd wil La Redoute investeren in jonge ondernemers die ambitieus en wilskrachtig zijn.

Praktisch

Je kunt tot 30.000 euro voor de inrichting van je businessconcept winnen, waarbij je keuze hebt uit de collecties van La Redoute Intérieurs en AMPM!

Daarnaast moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent ouder dan 18
  • Je hebt een startup- of renovatieproject voor opening 2020
  • Je hebt een locatie voor ogen in een hippe stadswijk
  • Je barst van inspiratie en hebt al een heleboel ideeën voor de inrichting klaar liggen.

Inschrijven kan je nog tot en met 30 november, daarna verloopt de selectie van de winnaar in verschillende fases. Na een preselectie (van 1 tot 15 december) presenteren de geslaagde deelnemers hun project aan een professionele jury, die dan de winnaar van de La Redoute Challenge kiest, voorzien voor midden januari.

Selectie van een shortlist: 1 tot 15 december

Inschrijven kan via volgende link: https://www.laredoute.be/nl/laredouteawards.aspx

Volg de wedstrijd op de voet dankzij de volgende hashtags:

#laredoutechallenge #shakeyourbusiness #laredouteawards

Actief Wonen wenst je alvast veel succes!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.