#Wedstrijd

Maak kans op de Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series t.w.v. 199 euro

Deze handige multitasker kan binnenkort van jou worden!
Geplaatst op  

Een stukje vis of vlees, groenten en koolhydraten, een volwaardige maaltijd in een handomdraai smaakvol klaarmaken? Dan komt de Dual Basket 3000 Series Airfryer van Philips erg goed van pas. Dit praktische toestel dat twee gerechten tegelijk kan bereiden kun jij winnen!

TWEE-IN-EEN

Een leuke innovatie binnen de keukentoestellen: Philips lanceerde zopas een Airfryer waarmee je twee verschillende gerechten kunt bereiden en ze tegelijkertijd warm kunt serveren. Leuk weetje: het toestel is tot 70% zuiniger dan een oven!

Philips 3000-serie airfryer met dubbele mand binnenkort op de markt - Notebookcheck.nl Nieuws
© Philips

DOORDACHT DESIGN

Om gebruikers het extra handig te maken heeft de nieuwe Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series twee bakmanden (lades) in twee verschillende formaten: een grote lade voor hoofdgerechten voor het hele gezin en een kleinere lade voor bijgerechten of eenpersoonsmaaltijden. Met de dubbele mand kunnen gezonde gerechten snel en makkelijk gemaakt worden. De gepatenteerde Rapid Air technologie van Philips zorgt daarnaast voor optimale circulatie van de hete lucht, niet alleen rond het voedsel, maar ook erdoorheen. Aanbranden of overkoken is zo verleden tijd. Het resultaat: knapperige, malse en gelijkmatig gegaarde gerechten!

Philips 3000 Series Airfryer Dual Basket | Philips
© Philips

EXTRA VOORDELEN

Dit toestel is overigens ook voorzien van een automatische tijdfunctie-synchronisatie. Zo zijn de kooktijden van de twee lades automatisch met elkaar gesynchroniseerd, wat ervoor zorgt dat het eten samen klaar is om te serveren. De Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series beschikt over 8 voorgeprogrammeerde instellingen om makkelijk te koken, met handige vooraf ingestelde temperaturen en baktijden voor verse friet, bevroren friet, kip, vlees, groenten, vis, cake en opnieuw opwarmen. Gebrek aan kookinspiratie? Gebruik dan de HomeID app van Philips, waar je heel wat gezonde maaltijden voor het hele gezin vindt!

Wil je kans maken op deze Philips Airfryer Dual Basket 3000 Series? Neem dan deel aan onze online wedstrijd en wie weet ben jij de winnaar die binnenkort snel, efficiënt en lekker kookt!

Meer info?

Philips.be