#Tuin & terras

Leds in de tuin


Geplaatst op  
Leds in de tuin ©

Delta Light pakt uit met zijn nieuwe gamma buitenverlichting. Je vindt er onder meer de Topix L X, een outdoor versie van het Topix-wandlicht voor binnen.

Leds in de tuin
©Delta Light

Met zijn trapeziumvorm zorgt het voor een asymmetrische verlichting: smal naar boven, breed naar onder. Aluminiumgrijs en grijsbruin zijn de kleuren die voor deze armatuur van 200 x 96 x 96 mm beschikbaar zijn.

Een ander model is de Led C. Deze oriëntatieverlichting van 46 mm diameter in geanodiseerd aluminium kan in de grond of in een muur ingebouwd worden en verspreidt naar keuze een warm wit, koud wit of blauw licht.

De Tactic vloerspots hebben tot doel de architectuur, een boom of een standbeeld tot hun recht te laten komen. Ze zijn uitgerust met 2 of 4 powerleds voor een diameter van 89 mm. Volgens Delta Light zijn ze waterdicht en schokbestand.

Praktische info

Richtprijs: vanaf 273,67 euro (Topix L X), 87,05 euro (Led C), vanaf 210,09 euro (Tactic). Inlichtingen: 056 43 57 35, www.deltalight.com

De beschreven materialen, producten en technieken werden niet getest door de redactie. Alle prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.