#Nieuws

Lees het maartnummer van Actief Wonen gratis

Zonder te moeten bewegen uit je luie zetel, krijg je van ons bakken inspiratie dankzij ons gratis online te lezen maartnummer!
Geplaatst op  
Lees het maartnummer van Actief Wonen gratis ©

Van een Happy Monday gesproken! Onze redactie plaatst haar maartnummer volledig gratis online. Al onze design en interieurnieuwtjes zijn dus gewoon te lezen vanop de website, zodat je je niet moet verplaatsen in deze ongewone tijden. Blijf lekker in je zetel hangen en neem de virtuele Actief Wonen in handen. 

Lockdown of niet, je kunt net zo goed wat inspiratie vanuit je luie zetel opdoen! Blader door onze gratis te lezen maartnummer en ontdek waar onze dierenspecial over gaat. Daarnaast verwennen je ook met enkele leuke Belgische adresjes, de nieuwste badkamer- en kinderkamertrends en hoe je kleine ruimtes optimaal inricht. Geef toe, dat belooft toch veel leesplezier?

Op het menu in de maarteditie van Actief Wonen:

Wist je dat één Belgisch gezin op twee een huisdier bezit? En dat – over het algemeen – het meubilair en de accessoires gewijd aan onze viervoetige vrienden niet overeenkomen met de rest van het interieur? Enkele designers toonden belangstelling voor dit esthetisch gebrek en bedachten items voor onze furry friends die zowel mooi als comfortabel zijn.

Vanuit die filosofie wijden we dit eerste nummer van het jaar aan de huisdieren die ons dagelijks leven en onze interieurs delen. Of het nu gaat om design voor huisdieren in het algemeen (p. 32), een café waar katten meer dan welkom zijn (p. 24) of enkele droominterieurs waar onze dierenvrienden de sterren zijn (p. 49), wij willen jou en je harige metgezellen graag inspireren!

Wat er nog meer te lezen valt? We gunnen je een blik op de recentste innovaties voor kleine ruimtes, één van de thema’s die ook op Batibouw van belang was dit jaar.

En aangezien je de tijd hebt, waarom fris je je badkamer niet eens op? Doe inspiratie op uit de rubriek van onze collega-journaliste Justine Bounif die de laatste trends op een rijtje zet, van rustgevend tot dynamisch.

De kinderkamer namen we vervolgens ook onder de loep. We zien een comeback van natuurlijke materialen, pastelkleuren en slimme opbergmogelijkheden.

En zonder al te veel poespas kun je je huis – ook in coronatijd – blijven verfraaien. Wij laten je kennismaken met een selectie van objecten van 3,99 euro tot 100 euro. Een bijzondere selectie van items met kleine prijzen, waarvan je het grootste deel ook online terugvind!

Lees hier ons maartnummer online en helemaal gratis:

Het hele redactieteam wenst je veel leesplezier!

Draag zorg voor je naasten en jezelf! #blijfinuwkot

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.