#Adresjes#Hotels

Logeren in een boomhut


Geplaatst op  
Logeren in een boomhut ©

Mag het eens iets anders zijn dan een doordeweeks hotelbed? In het hart van de Vogezen kun je logeren in een houten vakantiewoning met uitzicht op de bergen of in een onvervalste boomhut. Hier wacht ook avonturenpark Bol d’Air.

Sinds april 2014 kun je een bezoek aan avonturenpark Bol d’Air in la Bresse combineren met een verblijf in la Clairière aux Cabanes, een open plek in het bos waar je originele, houten accommodaties vindt, hoog in de bomen of gewoon op de grond.
Elke constructie verwijst naar een sprookje of een historisch feit of vertrekt van een specifieke stijl. La Cabane du Pêcheur bijvoorbeeld is aangekleed met visnetten en staat aan de rand van een vijver, la Maison du Hobbit voert je mee naar Midden-Aarde en in le Repaire de l’Explorateur reis je naar het andere eind van de wereld.
In totaal zijn er 15 hutten met plaats voor 66 personen. Alle hutten zijn uitgerust met comfortabele bedden en er is zowel een houtkachel als elektrische vloerverwarming. Voor wie wil, is er gratis wifi. Je kiest uit drie formules naargelang je voorkeur en budget.

 

 

Prijzen
– Boomhut: vanaf 98 euro/2 pers. voor de hut ‘Rêve de Gosse’ en vanaf 139 euro/2 pers. voor alle overige.
– Indoor hut: vanaf 118 euro/2 pers.
Luxehut (Cabane Insolite d’exception): vanaf 159 euro/2 pers.
– Geschenkbox: op zoek naar een origineel geschenk? Een ‘Bol d’Air box’ biedt een breed aanbod aan activiteiten, naast een verblijf in een ongewone hut. Op maat samen te stellen.

Avonturenpark
Het avonturenpark ‘Bol d’Air’ in La Bresse biedt onder meer een imposant touwenparcours (voor beginners én gevorderden), een blotevoetenpad, bungeejumping en een death-ride. De meest onvergetelijke attractie is ongetwijfeld de Fantasticable, waarbij je met een snelheid van meer dan 110 km/uur aan een kabel van meer dan 1 km lang vliegt. Het park is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Adres
Bol d’Air. Rue du Hohneck 78, 88250 La Bresse.