#Dit is Belgisch#Nieuws

Maak kennis met DUIF.: designerzeep van eigen bodem

DUIF. is een nieuw platform voor lokaal talent en pakt uit met een limited edition collectie zeepjes.
Geplaatst op  
Maak kennis met DUIF.: designerzeep van eigen bodem © Robin Joris Dullers en Kawtar Ouh

De Belgische fotograaf Robin Joris Dullers, gekend voor zijn werk voor tal van modehuizen en lifestylemerken, breidt een extra dimensie aan zijn carrière. Hij is de bezieler van het platform voor lokaal talent DUIF., waarmee hij jonge designers en hun creaties in de kijker wilt zetten. Het debuut wordt gevierd met een bijzondere lijn designerzeepjes. 

In samenwerking met July van Hapert brengt Robin op 3 december 2020 een hedendaagse zeepjescollectie op het gloednieuwe platform. July is de oprichtster van Cea Cosmetics, een label dat gespecialiseerd is in duurzame en vegan cosmetica. Voor de launch van het platform werkten ze samen met Tessa Borrenberghs (van het gelijknamige modelabel Borrenberghs) en Raphaël Roland, die het concept mee vorm gaven.

©Robin Joris Dullers en Kawtar Ouh

De limited edition collectie bestaat uit vier verschillende zeepjes met een eigen verhaal en naam. De GREEN -, CARE -, BLM – en LQBTQIA+ zeepjes bezitten sublieme kenmerken die telkens vervat zitten in een unieke look. Belangrijk is ook de boodschap achter deze collectie: de winst van de samenwerking gaat naar enkele belangrijke organisaties die mee strijden voor een betere toekomst voor iedereen. Vandaar de slogan ‘DUIF., soaps for future!’

Praktisch: 

Wie geïnteresseerd is in één van deze unieke items kan vanaf 3 december terecht op de website van DUIF.
De collectie zeepjes is tot en met 16 december verkrijgbaar binnen Europa. Een leuk kerstgeschenk waarachter een bijzondere boodschap schuilt.

Duif.brussels

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.