#Inspiratie#Publireportage

Ervaar de Mediterraanse magie in deze verblijven van Eliza was here

Ontdek de meest charmante oorden rond de Middellandse Zee met Eliza was here

Geplaatst op  
Ervaar de Mediterraanse magie in deze verblijven van Eliza was here © Eliza was here

Op zoek naar dat extra sprankeltje magie voor je volgende vakantie? Laat Eliza’s kennis je betoveren met de meest charmante oorden van de Middellandse Zee. De sleutel tot bijzondere gastvrijheid, lokale gastronomie en desolate parels in de natuur, ligt hier voor het grijpen.

Eliza who?

Geef je ook de voorkeur aan unieke plekken waar het massatoerisme zijn stempel nog niet gedrukt heeft? Dan ben je bij Eliza was here aan het juiste adres! Eliza zoekt nl. sinds 2001 naar pure, charmante vakantieadresjes waar je als toerist kan opgaan in de lokale beleving van je reis. Proeven van streekgerechten, kennismaken met de plaatselijke bewoners en hun gewoonten. Denk aan ongerepte stranden, authentieke adresjes en unieke ervaringen op plekken die het massatoerisme nog niet heeft bereikt.

6 verblijven, 6 bijzondere regio’s

De voorbije 17 jaar heeft Eliza was here het summum van de verblijven rondom het Middellandse Zeegebied verkend. Actief Wonen stelt zes van deze magische verblijven voor, in zes bijzondere regio’s in Europa’s achtertuin.

Eenmaal, andermaal, Andalusië

Een authentieke bestemming? Daarvoor moet je in Andalusië zijn. In het desolate, 500 jaar oude Cortijo el Guarda met zijn imposante binnenplaats, witgepleisterde muren en originele objecten uit een rijk Spaans verleden, herontdek je jezelf.

Ibiza kleurt je hart

Hou je van het kleurrijke Ibiza? Ook hier ligt een diamant verscholen. Agriturismo Can Escandell laat je 200 jaar Spanje beleven in een magnifieke boerderij, waar je hart even snel klopt als het ritme van Flamenco.

1

Griekse grandeur

Of trek naar de majestueuze Cycladen! Geniet er van een indrukwekkende zonsondergang op een blauw-witte achtergrond, met het geluid van Griekse snaren, een bord vol lokale lekkernijen en een fris glas wijn in één van de luxueuze villa’s van Desiterra Luxury Suites op Santorini.

Zakynthos helpt je herbronnen

Op zoek naar een subliem relaxoord? Neem een duik in het klaarheldere water aan het hemelswitte strand op Zakynthos, waar je overnacht in het tropische Porta del Mar. Deluxe ontspanning verzekerd.

2

Beleef een sprookje in de Trulli

Ga letterlijk helemaal tot het uiterste, en boek je vakantie in de laars van Italië. Een uniek verblijf temidden van de witte Trulli dorpjes ervaar je een ongekende, sprookjesachtige sfeer. Het Leonardo Trulli Resort in Puglia biedt je de mogelijkheid om te slapen in één van de talrijke kleine, ronde huisjes met puntdaken.

Word één met de natuur in Portugal

Zeg ja tegen de pure Portugese natuur en boek een verblijf in Quinta dos Moinhos, waar het gesteente van je charmante quinta je overbluft met de grootsheid van de lokale natuur. De oude muren, houten balken en gekleurde tegeltjes zorgen voor 100% authentieke gezelligheid.

Zes topadresjes, zes keer puur genieten dus. Aan jou de keuze! 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Eliza was here.