#Inspiratie#Kinderkamer

Met deze speeltapijten hou je je kapoenen uren zoet

Zo vul je de kerstvakantie van je kinderen met uren spelplezier!
Geplaatst op  
Met deze speeltapijten hou je je kapoenen uren zoet © Jelleke Vanooteghem

De nieuwste tapijten leveren uren spelplezier, spreken tot de verbeelding en geven stijl aan de kinderkamer. De kleintjes spelen er mee, voor de grote kinderen is het een mooie aankleding van hun kamer. Ontdek hier onze selectie speeltapijten! 

Gedaan met aparte kleuren voor jongens en meisjes en geen superheldenlook meer in de kinderslaapkamer! Vanaf nu hebben kinderen ook recht op een kamer met stijl en design. De nieuwe tapijten zijn in sobere kleuren en hebben eenvoudige lijnen, een verademing na de tapijten met opzichtige kleuren. De nieuwste modellen zijn mooi, speels en nemen de kids mee naar de wereld van de wilde dieren, de bergen van de Far West en lange autobanen. Kinderen die graag op de vloer spelen, vinden een tapijt heerlijk zacht en comfortabel. Voor de mama’s is een tapijt in de slaapkamer van de kinderen een must: je maakt er een gezellig nestje van waar de kids graag veel tijd doorbrengen. Enkel nog zelf te regelen: speelgoeddiertjes en autootjes.

Dit interesseert je misschien ook wel:

10 creatieve ideeën voor een terracotta kersttafel! 

3 x inspiratie voor het dekken van je feesttafel! 

10 Belgische interieuradresjes voor een origineel kerstcadeau

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.