#DIY#Ideeën#Inspiratie#Werkruimte

Muurroosters stellen orde op zaken

Prikborden maken plaats voor wandrekken in ijzerdraad
Geplaatst op  
Muurroosters stellen orde op zaken ©

Deze wanddecoratie kan je gemakkelijk zelf maken met een betonrooster. Voor wie daar niet het talent of het geduld voor heeft, selecteerden wij deze alternatieven.

 

Je zag ze zeker al de revue passeren in ons woonmagazine of op Pinterest: betonroosters die een laagje verf kregen voor ze aan de muur werden bevestigd. Met kleine wasspelden of papierklemmen kan je er kaartjes, kattenbelletjes en kleine souvenirs aan hangen. Trendy, handig en ordelijk!

 

photo-general-2

 

Toch heeft niet iedereen het geduld om naar een doe-het-zelf zaak te rijden en thuis aan de slag te gaan met een schijf en een spuitbus. Daarom selecteerden wij deze leuke kant-en-klare exemplaren.

 

  1. House Doctor

    house-doctor

Wandrek Mesh van House Doctor is ideaal om je tijdschriften op te bergen en leuke foto’s of belangrijke memo’s aan te bevestigen. Richtprijs: 69,95 euro. Verkrijgbaar in zwart, wit en goud.

Meer info vind je hier.

 

  1. Madam Stoltz

madam-stoltzHet Mesh memo wandrek van Madam Stoltz in antiek brass is verkrijgbaar in verschillende formaten. Richtprijs: vanaf 27,50 euro. Inclusief tien clips.

Meer info vind je hier.

 

  1. Present Time

    present-time-3

Dit draadrek van het Nederlandse merk Present Time is bedoeld voor in de keuken, maar kan uiteraard ook perfect in je woonkamer of kantoor dienst doen. Richtprijs: 38 euro. Verkrijgbaar in koper- en goudkleur.

Meer info vind je hier.

 

  1. Block

    block

Wire Mesh Memoboard is een van de vele ‘gaatjesborden’ van het Britse merk Block dat gespecialiseerd is in leuk kantoordesign. Richtprijs: 65 euro. Verkrijgbaar in grijs, wit en blauw.

Meer info vind je hier.