#Nieuws

Nieuw: de kersverse Scapa Home vestiging in Brussel

Een klein verhuis, grootse nieuwe winkel. Ontdek hier alles over de nieuwe Scapa Home!
Geplaatst op  
Nieuw: de kersverse Scapa Home vestiging in Brussel © Scapa Home

De gekende Brusselse Scapa Home vestiging, initieel gelegen aan de Waterloolaan, is verhuisd! Maar geen paniek, het gaat maar om enkele meters. Een verslag over een geslaagde verhuis in een magnifiek pand met hoge erkers. 

De Scapa Home boetiek installeerde zich onlangs subtiel op een prominente plaats in onze hoofdstad, naast de Brusselse The Hotel en tegenover de Apple Store. In deze conceptstore van het Belgische label ben je aan het juiste adres voor een prachtige interieursetting aangekleed met het knapste meubilair en decoratie. Van trendy kussens, delicaat glaswerk en textiel om haar gasten te verwelkomen en alles in staat te stellen om het verblijf van de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

© Scapa Home in Brussel

Een uniek universum

Het merk Scapa Home Decoration richt zich vooral op mooie materialen, ambachtelijke materialen en hoogwaardige decoratieve objecten. Bericht aan alle liefhebbers van finesse en eenvoud: Scapa Home plant niet meteen te stoppen met ons te verleiden op interieurvlak. Bovendien is het begin van een nieuw seizoen het ideale tijdstip om op zoek te gaan naar die kleine extra’s die van ons huis een warm en gastvrij verblijf maken.

© Scapa Home

Praktisch: 

Scapa Home Brussel

Waterloolaan 26, 1000 Brussel

Open van maandag tot donderdag van 10-18u en van vrijdag tot zaterdag van 10-18u30

Shop hier alvast een aantal hebbedingen van Scapa Home:

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.