#Adresjes#Nieuws#Winkelen

Nieuw: designlampen shoppen bij de gloednieuwe Antwerpse winkel van Occhio

Het designmerk landt een eerste vestiging in ons land in samenwerking met de Antwerpse verlichtingsspecialist ACE Lighting
Geplaatst op  
Nieuw: designlampen shoppen bij de gloednieuwe Antwerpse winkel van Occhio © Occhio x ACE Lighting

Goed nieuws voor zij die een zwak voor designverlichting hebben! There’s a new kid in town: in Antwerpen opent Occhio – het Duitse designverlichtingsbedrijf – een eerste Belgische vestiging. Kijk hier mee hoe die eruit ziet… 

Van München naar Antwerpen

Misschien ben je er al binnengesprongen, misschien is dit het eerste wat je ervan leest. Maar in mei opende het in München gevestigde designverlichtingsbedrijf Occhio samen met de Antwerpse verlichtingsspecialist ACE Lighting een gloednieuwe belevingswinkel van meer dan 140 m² onder de noemer Occhio store by ACE Lighting. Hier ben je aan het juiste adres als je zoekt naar hoogwaardig en intelligent verlichtingsdesign. Bij de Occhio store ligt de focus vooral op de hoogste lichtkwaliteit van de designlampen en hun ‘joy of use’, een nieuwe lichtcultuur die Occhio en ACE Lighting met trots in deze showroom introduceren.

© Occhio x ACE Lighting

De Occhio-producten worden zo op interactieve wijze aan particuliere klanten, bouwers en architecten gepresenteerd. “Onze bezoekers kunnen rekenen op een team van experts van lichtplanners en -adviseurs die individueel inspelen op persoonlijke wensen, deskundig advies geven en een brede waaier aan toepassingsvoorbeelden voor residentiële en commerciële ruimtes presenteren”, zegt Tim Van Hool van ACE Lighting.

Uniek concept in een vertrouwde setting

Voor de Belgische markt is deze nieuwe winkel een unicum, want de Occhio store by ACE Lighting is in Antwerpen eerste in zijn soort in België. Voor dit concept werkt Occhio overigens samen met een selecte groep retailpartners. “De Occhio store by ACE Lighting is niet alleen een verkoopruimte, maar ook een uitgelezen presentatieruimte voor onze unieke armaturen”, zegt Axel Meise, oprichter en ontwerper van Occhio. “Naast particuliere klanten hebben architecten en planners de mogelijkheid om ons volledige productportfolio te ervaren en zo de lichtcultuur van Occhio live te beleven.”

© Occhio x ACE Lighting

De verschillende verlichtingstoepassingen worden daarnaast in een huiselijke sfeer uitgevoerd. De bezoeker wordt in deze gloednieuwe showroom doorheen diverse opstellingen – van verfijnde woonomgevingen tot kantoorsituaties – gegidst waarbij de lichtcultuur van Occhio kan tot in de details ervaren worden. Denk aan een heldere showroom, een verlichte productwand die de verschillende armatuur- en spotseries presenteert, een ingebouwde touchscreen die je uitnodigt om de producten interactief te leren kennen… het is er beleving alom. De slogan ‘joy of use’ heeft zijn betekenis duidelijk niet gestolen!

Occhio store by ACE Lighting

Oudaan 1/3, 2000 Antwerpen
Open van maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:30 en op zaterdag van 10:00 – 18:00

Occhio.com

Acelight.be