#Adresjes#Restaurants

Nieuw: Midori’s powerfood laat je de werkdag doorkomen

Weinig tijd om te eten en/of op zoek naar gezond krachtvoer? Bij Midori in Antwerpen spring je binnen voor een energieke hap
Geplaatst op  
Nieuw: Midori’s powerfood laat je de werkdag doorkomen © Midori

Ben je al eens voorbij de imposante WATT-toren in Antwerpen – óók de thuisbasis van de gekende working space Fosbury & Sons – gewandeld? Deze creatieve hotspot is nu een fantastische, Japans geïnspireerde kantoordeli rijker: maak kennis met Midori, de ‘new style’ traiteur wiens aanbod even krachtig als smaakvol is. 

Gezond eten én een voltijdse job uitoefenen, is niet altijd een gemakkelijke combinatie. Aan de ingang van de WATT-toren op de Mechelsesteenweg in Antwerpen vind je vanaf nu wel het comfort van natuurlijke, energierijke voeding voor tijdens je werkdag. Het concept komt vanuit Coffeelabs, het bedrijf dat inmiddels al de voeding van de coworkers bij Fosbury & Sons voor zijn rekening neemt. Midori betekent ‘groen’ in het Japans en wil de werkende mens gedurende de hele dag voorzien van evenwichtige voedingsoplossingen, met een simpele powerfood stop aan de ingang van het kantoorgebouw.

Snel en smaakvol

Je vindt er een ruim en non-stop aanbod van ontbijt tot diner, van 8u tot 20u. De geur van een snelle koffie, verse juices of overnight oats met vanille en matcha verwelkomen je in de ochtend. ‘S middags kan je je er laten verleiden door de rooksignalen van dagverse soepen of de mooie kleurschakeringen van een power bowl met seizoensgroenten of een vegetarische plat van gekruide geitenkaasballetjes met zoete aardappel en Griekse yoghurt. Je zoete namiddagzonde wordt dan weer instant bevredigd door de signature cheesecake of de chocolate chip cookies met gezouten caramel en macadamianoten. En als je geen zin hebt om aan het einde van de werkdag te koken, dan neem je toch gewoon cannelloni met spinazie en ricotta of vers gegrilde zalm mee naar huis? Het zijn maar enkele suggesties van een ellenlange, lekkere lijst!

Minimaal interieur, maximaal food aanbod

De inrichting van het pand is van de hand van het Antwerpse designbureau Going East. Interieurachitecten Anaïs Torfs en Michiel Mertens lieten hun creativiteit op de ruimte los, wat resulteerde in een strak, brutalistisch interieur met ruwe materialen als beton, staal en groene email zodat de gerechten nog meer voor zichzelf spreken.

Gebeten door dit nieuwe concept maar je kan zelf niet tot aan de Mechelsesteenweg geraken? Geen paniek, Midori levert ook aan huis of kantoor zodat je je goede workflow en zen balans bewaart.

Praktisch

Van maandag tot vrijdag open van 8 u tot 20u.

Adres: Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen.

Website: http://www.coffeelabs.be/

Mooie beelden: https://www.instagram.com/midori_deli/

Lees meer:

Zo creëer je een brutalistisch interieur

Deze badkameressentials wil je hebben dit najaar

Een minimalistisch kleurenspel in je interieur

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.