#Dit is Belgisch#Nieuws

Nieuw: interieurlabel Dôme Deco opent eigen concept stores

Een prachtige plek voor meerwaardezoekers waar de cosmpolitan lifestyle centraal staat
Geplaatst op  
Nieuw: interieurlabel Dôme Deco opent eigen concept stores © Dôme Deco

Doet de naam Dôme Deco nog geen belletje bij je rinkelen? Dat is niet onlogisch, want dit interieurmerk is vooral actief in het B2B-landschap. Sinds kort richt het bedrijf zich ook op particuliere klanten. Via de recent geopende ‘DD. Concept Stores’ kan iedereen het Dôme Deco-universum ontdekken.

Dôme Deco is een Limburgs bedrijf dat complete interieurcollecties op maat voor residentiële en hospitalityprojecten ontwerpt en produceert. Bekende projecten zijn de hotels Le Sanglier des Ardennes, Terhills en Ikos Resorts. De typische huisstijl is geënt op een cosmopolitan lifestyle, met veel rijke kleuren, texturen en edele materialen zoals goud, hout en leder. Luxe met een tikkeltje glamour!

Dôme Deco

Ook voor niet-professionele klanten

Met de lancering van enkele concept stores is Dôme Deco nu ook verkrijgbaar voor de eindconsument, mede dankzij de groeiende vraag naar een all-in-one oplossing voor een interieur. Aurélie, marketing manager bij Dôme Deco, legt uit: “Voor de lancering van onze concept stores, werden onze producten reeds verdeeld via shop-in-shops in multi-brand stores wereldwijd. Meestal ging het hier over een deel van de collectie, geselecteerd door onze retailpartner zelf. Omdat we net zo sterk zijn in het brengen van esthetisch afgestemde totaalconcepten, en ook de markt hiernaartoe evolueerde, borrelde het bij ons om met de volledige actuele collectie ook naar de eindklant te stappen.” In deze concept stores kan je het verfijnde assortiment van het merk ontdekken, van meubilair, decoratie, verlichting tot textiel. Recent lanceerde het Belgische label ook een eigen geurkaarsen- en stokjeslijn.

De nieuwe geurkaarsen en -stokjeslijn van Dôme Deco

Cosmopolitan lifestyle

Wie houdt van een luxueuze, wereldse stijl vindt ongetwijfeld zijn gading in de nieuwe concept stores. Hier wordt niet alleen bij kwaliteit en esthetiek stilgestaan, ook ambacht en cultuur vormen belangrijke pilaren. Het merk richt zich met haar interieurs op meerwaardezoekers. De collecties tonen veel aardse tinten, atypische vormen en elegante decoratie. De materialen worden gekenmerkt door transparantie, warmte en intrigerende details. ​

Je vindt de Belgische DD. Concept Stores momenteel in Antwerpen en Oostende. Het label trok ook naar het buitenland met een vestiging in Breda, Savoie en Guadeloupe.

Meer info?

Meer informatie over de winkels kan je vinden via domedeco.com/storelocator

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.