#Nieuws

Nieuw: Zara Home lanceert zijn eerste keukencollectie

Een tere keukencollectie boordevol 'hygge' hebbedingen in zachte kleuren.
Geplaatst op  
Nieuw: Zara Home lanceert zijn eerste keukencollectie © Zara Home

Van dit nieuws word je ongetwijfeld gelukkig: Zara Home lanceert voor het eerst een keukencollectie. Een tere collectie bestaande uit keuken- en kookgerei, textiel, decoratieve keukenaccessoires, kookboeken en kleine keukentoestellen aan betaalbare prijzen. Hier wordt onze innerlijke Nigella Lawson spontaan mee getriggerd! 

 Aardewerk en zachte tinten

Het aanbod keukengerei bestaat uit een aantal delicate kookpotten, -pannen en schalen van keramiek. Met zijn bleke, zachte tinten en verfijnde texturen roept de collectie keukengerei een sfeer op van het Nederland uit de 18e eeuw. De focus ligt op natuurlijke materialen en duurzaamheid. Wij zijn helemaal weg van deze hygge keukenspullen!

Bijzondere samenwerkingen

We spotten enkele bekende merken na een snelle screening doorheen het aanbod. Zo werkt Zara Home voor zijn steelpannen, messen en pepermolens samen met Berghoff, en lanceert de keten een reeks van kleine keukentoestellen in collaboratie met SMEG in prachtig palet van lichtbeige en zwart. In samenwerking met het Spaanse label Arcos brengt Zara Home enkele exclusieve messensets uit.

U zei keukendecoratie?

Waar we misschien nog het meest verzot op zijn: de gloednieuwe decoratieve accessoires voor in de keuken! Denk aan kwalitatief linnen textiel in stijlvolle kleuren, bijzondere accessoires zoals een zwarte metalen blik en beukenhouten veger, opslagpotten met acaciahouten deksels, minimalistische keukenschorten en knappe kruiken van keramiek…

Doe hier alvast een eerste impressie op van de nieuwe collectie:

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.