#Nieuws

Onze favoriete decoratie voor een warme winter


Geplaatst op  
Onze favoriete decoratie voor een warme winter ©

Nu de dagen korter worden en we vaker binnen zitten, kriebelt het des te meer om van ons huis een fijne en warme plek te maken. Een plek waar we tijd doorbrengen met het gezin, vrienden en familie, waar we genieten van de rust en de gezelligheid die de winter te bieden heeft. Laat je inspireren door onze favoriete collecties van SL Home Decoration en shop de mooiste woondecoratie meteen online op www.sl-homedecoration.com

50 tinten roze

Klassevol grijs met een roze touch, dat is de Ash Rose collectie van J-line. Ga voor een tijdloos interieur en vrouwelijke elegantie met roze velvet stoelen, een tapijt in poeder roze of enkele lichtroze takken in een stijlvolle vaas. Bekijk de winter dit jaar door een roze bril!

Ash Rose
© SL-homedecoration

Back to nature

Terwijl je je nestelt in je comfy khaki zetel, onder een wollen geruite plaid, knispert het haardvuur en geniet je van een heerlijke kop thee. Creëer je eigen “Cabin in the woods” met natuurlijke materialen en warme tinten: het perfecte recept voor een cosy winter.

Cabin in the woods
© SL-homedecoration

Mannelijk geraffineerd

Met de “Cognac Masculin” collectie van J-line ga je voor mannelijk en geraffineerd. Een donker kleurenpalet met accenten in cognac kleur, een elegante loungezetel om zalig in achterover te leunen na een winterse wandeling in het bos… Jouw interieur ademt de komende maanden luxe en gezelligheid.

Cognac Masculin
© SL-homedecoration

Kies voor kleur

Van de kerstballen in je kerstboom tot fluwelen kussens, barstoelen en kandelaars: met de “Fancy Colours” collectie van J-line kies je resoluut voor kleur. Werk af met gouden details in verlichting en bestek, en je feesttafel straalt als nooit tevoren. Dit is jouw happy place!

Fancy colours
© SL-homedecoration

Blauw met een gouden randje

Wie beweert dat blauw een koude kleur is, zal zijn mening ongetwijfeld herzien na het ontdekken van de “Indigo Sparkles” collectie van J-line. Het blauwgrijze kleurenpalet met een sparkle goud zorgt voor een modern en hedendaags interieur waarin je je meteen thuis voelt.

Indigo Sparkles
© SL-homedecoration

It’s Christmas time

Er zijn van die tradities die in ere gehouden moeten worden. Je interieur aankleden voor kerst is daar ongetwijfeld één van. Ook dit jaar zijn het de traditionele kleuren groen en rood die de toon voeren. In de “Jolly Christmas” collectie van J-line vind je alles voor een heerlijk kerstinterieur. Het aftellen kan beginnen!

Jolly Christmas
© SL-homedecoration

Peacock perfect

Saffierblauw en een knipoog naar de indrukwekkende kleuren van een pauw in al zijn pracht: met de “Peacock Perfect” collectie van J-line creëer je een bijzonder en uniek interieur. Een prachtige velvet loungezetel, kussens in de kleuren van pauwenveren, kaarshouders in verfijnd glaswerk met mozaïek patroon, modieuze ronde vazen… Ga voor pracht en praal!

Peacock Perfect
© SL-homedecoration

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met SL-homedecoration.
www.sl-homedecoration.com.

Lees ook:
In de badkamer: dit zijn de sanitaire trends van dit moment
De douche-wc, het toilet van de toekomst
10 must-haves voor een hippe outdoor bubbel