#Badkamer#Inspiratie

De douche-wc, het toilet van de toekomst


Geplaatst op  
De douche-wc, het toilet van de toekomst ©

Terwijl revolutionaire design-wc’s in Japan al jarenlang de normaalste zaak van de wereld zijn, heeft Europa het intelligente concept van de douche-wc’s nog maar net ontdekt.

Een revolutionair toilet

Op het eerste gezicht lijkt de douche-wc op een elegante maar vrij alledaagse hang-wc. Maar als je de Geberit AquaClean Sela wat beter bekijkt, zie je dat het toilet een hele reeks knoppen en functies heeft. En dat het eigenlijk een opmerkelijk stukje technologie is dat ook nog eens aangenaam is om te gebruiken. Met zijn tijdloze minimalistische design van de hand van industrieel ontwerper Christoph Behling past deze wc bij elke badkamerstijl. De vele  functies bezorgen de gebruiker een zalig gevoel van welbehagen.

Eindeloze functies

Net zoals de andere Geberit AquaClean douche-wc’s voldoet deze versie aan de strengste kwaliteitsnormen. Bovendien biedt ze alle functionaliteiten van een klassieke Geberit AquaClean douche-wc. Denk maar aan de waterbesparende WhirlSpray-douchetechnologie, voor een aangename en optimale reiniging.

Maar er zijn ook de TurboFlush voor een stille en doeltreffende spoeling, een discrete oriëntatieverlichting om ‘s nachts makkelijk de weg naar het toilet te vinden, de intelligente technologie van de douchefunctie en alle water- en elektriciteitsaansluitingen die in het porselein van de wc zijn verwerkt, eenvoudig schoon te maken porselein zonder spoelrand voor een perfecte hygiëne, een intuïtieve afstandsbediening om met één hand alle instellingen te regelen, de sensor met gebruikersdetectie om ongewenste spoelactivering te voorkomen en een van de nieuwste innovaties: een ontkalkingsprogramma dat kalkafzetting verwijdert van alle elementen die met het water in contact komen. Op de afstandsbediening of op het bedieningspaneel wordt tijdig aangegeven wanneer een ontkalking noodzakelijk is.

Kortom: deze hyperintelligente, futuristische douche-wc is een echte must in de badkamer.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Geberit.
www.geberit-aquaclean.be

Lees ook :

Zien: de nieuwe badkamercollectie van Bertrand Lejoly voor Duravit

Terug naar de basics: Induscabel stelt 6 badkamertrends voor

Verwennerij in de badkamer met Marie-Stella-Maris