#Ideeën#Interieuradvies

Pauzeren in stijl met de leukste glazen en mokken

Zonnige dagen steken voorzichtig de kop op en dat doet ons verlangen naar een plekje buiten, liefst vergezeld van een drankje. Wij tonen je enkele stijlvolle tassen en mokken voor een stijlvol moment.
Geplaatst op  
Pauzeren in stijl met de leukste glazen en mokken © Ikea

Het kwik stijgt, de zon laat zich van haar beste kant zien en wij genieten daar met volle teugen van. We komen buiten met een drankje in de hand, een cocktail op ons terras of relaxen met een kop thee op de vensterbank in ons appartement. Niets is beter dan genieten van een lekker drankje als pauze van al dat telewerken. En hoe maak je dat moment nog aangenamer? Door de perfecte glazen en mokken in huis te halen die je nog meer doen verlangen naar die momenten. Wij selecteerden voor jou de perfecte glazen, mokken en gadgets voor die korte pauzes.

Rustige pauze in de zon

© Dille & kamille

Een hele dag aan de computer werken kan lastig zijn, vooral met dit mooie weer. We willen allemaal kunnen genieten in de zon, en de lente verwelkomen. Maak van die korte pauzemomenten de mooiste met enkele zomerse mokken en glazen. Even kort genieten van de zon met een theetje of een limonade, en dan terug aan het werk.

Eigen minibar

© Casa

Wanneer de zon komt piepen, voelen we spontaan de drang om op ons terras te gaan. Het is nu misschien niet mogelijk om op een terrasje aan het water te gaan zitten, maar laat dat je niet tegenhouden om een lekkere cocktail te drinken. Niets beter dan een verse cocktail uit een prachtig glas. Wij zochten leuke glazen en cocktail gadgets uit die je niet kan missen in je eigen minibar.

Coffee break

© HKliving

Niets kan meer deugd doen dan een lekkere koffie op een sombere dag. We drinken onze koffie allemaal anders, iedereen heeft zijn voorkeur van hoe een koffie moet zijn. Dus waarom zouden we allemaal uit diezelfde witte mok drinken? Toon je unieke persoonlijkheid aan de hand van je kopje koffie. Kies een koffiekop die helemaal bij jou en je koffie past.

Stay hydrated

© Maisons du Monde

Genoeg water drinken is de boodschap, we vergeten soms voldoende te hydrateren als we een hele dag aan ons bureau zitten. Maar dit is niet het enige probleem, velen onder ons vinden het helemaal niet zo lekker om water te drinken. Ga hier een beetje creatief mee om, voeg wat citroensap of komkommer toe aan je water. Nog steeds geen fan? Zoek dan naar een leuke drinkfles die je naast je plaatst zodat je toch genoeg drinkt.

Geschreven door stagiaire Raïsa Pollet.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.