#Publireportage#Slaapkamer

PHYSIO, een bed als perfecte slaappartner

PHYSIO is Velda's oplossing voor een uitgeruste, ergonomische slaap
Geplaatst op  
PHYSIO, een bed als perfecte slaappartner ©

Een goede nachtrust is essentieel om fit aan je dag te beginnen. De kwaliteit van je bed speelt hierin een hoofdrol. Maar hoe kies je het juiste bed dat perfect bij jou past? Het ergonomische PHYSIO-bed van de Belgische beddenmaker Velda kan je met een paar eenvoudige stappen helemaal aanpassen aan jouw wensen én jouw smaak. Zo is het niet alleen een aanwinst voor je gezondheid, maar ook voor je slaapkamer!

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

Het PHYSIO bed biedt een combinatie van de laatste technologieën op het gebied van ergonomisch slapen. Een 100% pocketvering, ventilerend 3D-textiel met anti-slipprofilering en unieke comfortlagen zorgen voor ultieme slaapkwaliteit. De duurzame vulling van 100%-pocketveren zorgt voor de perfecte ergonomische ondersteuning, of je nu op je zij of rug slaapt. De afwerking met ventilerend 3D-textiel en veren zonder schuimkader zorgen voor een optimale ventilatie van je bed, wat een voorwaarde is voor een gezond slaapklimaat.

Tal van opties voor de perfecte afwerking

Om het bed samen te stellen dat helemaal bij jou past, heb je de keuze uit meerdere afmetingen en opties. Een vlakke of elektrisch verstelbare versie, twee of drie lagen (boxspring, matras en al dan niet een topper) en verschillende soorten schuim zoals bijvoorbeeld ‘traagschuim’. Bovendien kan je PHYSIO helemaal naar jouw smaak personaliseren met keuze uit verschillende hoofdborden, poten-sets, nachttafels en voetenbanken. En als kers op de taart kan je de look van het bed helemaal zelf bepalen. Stoer leer, hip grasgroen of oranje, neutraal beige of grijs, aan jou de keuze om er voor te zorgen dat jouw bed ‘totally you’ wordt in de slaapkamer. Er is keuze uit meer dan vijftien verschillende stoffen en tien verschillende leatherlooks.

PHYSIO-1

Het PHYSIO- bed wordt artisanaal en duurzaam vervaardigd in de ateliers in het Limburgse Opglabbeek. Op comfort hoeft niet noodzakelijk een hoog prijskaartje te plakken. Het PHYSIO bed is al beschikbaar vanaf 1.999 euro. Dealers vind je op de website www.velda.net