#Adresjes#Winkelen

PIET Moodshop nu ook in Antwerpen

De interieur- en lifestyle winkel PIET Moodshop uit het Gentse landt nu ook in de Sinjorenstad
Geplaatst op  
PIET Moodshop nu ook in Antwerpen © PIET Moodshop

Voor elke mood, stijl en budget een interieuraccessoire of cadeau. Dat is wat achter het concept van PIET Moodshop schuilt. Sinds kort kun je naar hartelust deco hebbedingen, lifestyle musthaves en meubilair in de Antwerpse vestiging scoren. In de gloednieuwe conceptstore van 650 m² groot, die huist in een monumentaal pand om u tegen te zeggen, vinden liefhebbers van design en unieke hebbedingen vinden ongetwijfeld hun gading.

Het brein achter PIET Moodshop is Christophe Verbeke, een interieurdesigner met een jarenlange ervaring in de eventsector. In 2012 opende hij in een oude apotheek zijn eerste PIET Moodshop conceptstore, pal in het centrum van Gent. Acht jaar later kan hij er twee meer aan zijn palmares toevoegen. De recentste opende zopas op het mooiste plein van Antwerpen, de Graanmarkt.

Links: een blik op de prachtige collectie van PIET Moodshop die huist in een authentiek pand op de Graanmarkt in Antwerpen. Rechts: oprichter Christophe Verbeke (links) met een vriend.

Om zijn klanten een bijzondere designbeleving te gunnen – iets waar hij voor gekend is – slaat hij deze keer de handen in elkaar met het foodsharing-concept Grandeux. In de conceptstore kun je na je winkelervaring zonder schroom de Insta foodie uithangen.

Bij PIET Moodshop Antwerpen kun je in de winkel zelf ook gezellig tafelen. Omgeven door mooie interieurspullen en een warme sfeer, kun je genieten van de lekkernijen van het food sharingconcept Grandeux.

Kenners weten ondertussen wel dat je bij PIET Moodshop items kunt scoren die je elders niet vindt, maar er is meer. Waar je in de twee Gentse vestigingen enerzijds voor interieuraccessoires, en anderzijds voor bureau- en lifestyle terecht kunt, focust de gloednieuwe Antwerpse afdeling op een totaalpakket: hier vind je alles voor je interieur – van accessoires, servies tot meubilair – maar ook leuke office stationary en interessante koffietafelboeken. Kleinere merken worden er zorgvuldig naast de grote spelers gecombineerd in een uniek geheel waarin je heerlijk kunt snuisteren. De winkel is samengesteld uit aparte thematische universums, wat een bezoekje niet alleen logisch maar ook inspirerend maakt. Slaat het virus straks weer harder toe, dan hoef je niet te vrezen.

Online verrast PIET Moodshop zijn klanten ook met een bijzondere aanpak, die een verlengde van zijn fysieke winkels vormt. Op de website kun je het virtuele aanbod versmallen in functie van je specifieke zoektocht, door gebruik te maken van de handige zoekfilters die focussen op geslacht, leeftijd, stijlvoorkeuren en budget.

Zowel on- als offline een leuk adresje om te onthouden bij je volgende slentertocht op zoek naar het perfecte cadeau om iemand mee blij te maken. Ook jezelf natuurlijk.

Praktisch:

PIET moodshop 3

Graanmarkt 2, 2000 Antwerpen

Pietmoodshop.be

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.