#Adresjes#Hotels

Pillows Grand Hotel Place Rouppe: the place to sleep in 2018!


Geplaatst op  
Pillows Grand Hotel Place Rouppe: the place to sleep in 2018! ©

Pillows Grand Hotel Place Rouppe werd onlangs ingehuldigd en werpt zich op de ideale thuisbasis te zijn om een heerlijk weekendje te ‘Brusselen’, zoals onze noorderburen dat heten. Kortom, Pillows is een niet doordeweekse boetiek-hotel dat zeker en vast van zich laat horen in 2018.


 Zoals thuis, maar dan met bediening!

Ontspannen momenten beleven ‘zoals thuis’ maar dan in een luxe-omgeving…Daar gaat het de groep Pillows Hotels volledig om. Na een enorm succes behaald te hebben in Nederland, besloot de groep het eerste Belgische Pillows Hotel onder te brengen pal in het hart van Brussel, op het bekende Rouppeplein waar ook een monument als het restaurant ‘Comme Chez Soi’ al decennia lang gevestigd is.

pillowsplacerouppeliving
Een lobby als een ‘living room’, compleet met haard om dat thuisgevoel voor de bezoekers ten volle op te roepen.

‘Wij doen er alles voor om onze klanten een huiselijke charmebeleving te bieden in een hartelijke luxueuze omgeving zodat de negatieve aspecten van een stad zoals rumoer en drukte weggefilterd worden.’ legt hotelmanager Nikolaas de Boodt uit.

Het Pillows Grand Hotel Place Rouppe komt met vernieuwende hotelprincipes voor de dag al vanaf het inchecken. Geen koele receptiebalie meer, maar wel een huiselijke ‘praattafel’ waaraan je na het betrekken van je kamer gezellig je stadswandeling kan voorbereiden bij een drankje.

De 43 kamers en suites trekken de kaart van weelderige materialen met tegelijk discreet comfort. De helderheid en de kalmte van de kamers nodigen uit tot puur ontspannen in grote maar cosy bedden met kwaliteitslinnen. Sfeerdecoratie, zachte hoofdkussens, leeslampjes en extra geluidsisolatie…Niets is aan het toeval overgelaten.

pillowsgrandhotelplacerouppechambres
Elke kamer lijkt à la carte ingericht en weerspiegelt een bepaalde persoonlijkheid.

Restaurantservice 7 dagen op 7 en 24 uur op 24

Wat ‘The Living’ betreft, werd het accent gelegd op warme ontvangst, comfortabele banken, een open haard en een menu van enkele lokale Belgische specialiteiten met bijpassende wijn. ‘The Living’ is tegelijk lobby en wijnbar en alles is te verkrijgen op eender welk uur van de dag of de nacht!

Om nog meer in te zetten op gezelligheid en familiaal gevoel organiseert Pillows Grand Hotel Place Rouppe elke weekavond een gastentafel in een relaxte sfeer. Op het menu staan regionale ‘plats’ in de vorm van pangerechten om te delen, bereid door chef Trung Hoang-Dat.

ThelivingPillowshotel
In ‘The Living’ is het gezellig vertoeven met een kop thee of alle voorzieningen aangeboden door Pillows’ 24/7 restauratieservice.

Kan het nog beter?

Om nog meer te beantwoorden aan wensen qua wellness en herbronning plant het Pillows Grand Hotel Place Rouppe vanaf april 2018 een ontspanningsruimte, een Turkse hammam, een yogazaal, een beauty- en massagesalon.

Het hotel kan eveneens business of privé meetings aan in zijn ruimten. Alle technologie is voorhanden om seminaries te organiseren tot groepen van 20 personen.

pillowsgrandhotelplacerouppebreakfast
Het is rijkelijk ontbijten en brunchen bij het Pillows Grand Hotel Place Rouppe.

Pillows Grand Hotel Place Rouppe ligt heel strategisch in hartje Brussel op 15 minuten loopafstand van Centraal Station of Zuidstation. En op een steenworp vind je de must sees van de hoofdstad zoals het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten of het Magrittemuseum. En natuurlijk niet te vergeten het bruisende Brusselse uitgangsgebied bij de Grote Markt en de Sint-Gorikshallen.

 Overnachting vanaf 200 euro. Weekendje Brusselen? Hier klikken: pillowshotels.com/brussels.