#Adresjes#Winkelen

Pop-up shops veroveren het land

Kerstshoppen in pop-up stores wordt meer en meer iets om naar uit te kijken.
Geplaatst op  
Pop-up shops veroveren het land ©

Aan pop-up shops geen gebrek op het einde van het jaar. Je vindt er niet alleen een uniek aanbod aan kerstcadeaus, ook aan verwennerij wordt gedacht. Wij selecteerden drie leuke adresjes.

 

  1. Made.com

Waar: Marialei 73, 2018 Antwerpen

Wanneer: 10 en 11 december, 7 en 8 januari, 28 en 29 januari, 11 en 12 februari…

made-com

In Antwerp Loft kan je vanaf nu één à twee weekends per maand de showroom van Made.com bezoeken. Dit Britse merk was tot nu enkel online te koop in ons land en daar brengt deze pop-up showroom dus verandering in. Made.com levert direct van de maker aan de klant, zonder tussenschakels. Hierdoor blijft het design betaalbaar. Verwacht je aan stijlvolle sofa’s en fauteuils, hippe lampen, kleurrijke kussens, leuke bijzettafels… De laatste interieurtrends zullen vertegenwoordigd zijn.

Meer info: www.made.com

  1. A better blend

Waar: Grand Bazar, eerste verdieping. Beddenstraat 2, Antwerpen

Wanneer: nog tot 31 december

a-better-blend-antwerpen-2

Deze tijdelijke conceptstore is het werk van drie (interieur)architecten. Zij verzamelden de hipste upcoming brands van het moment onder één dak. De winkel is fris en allesbehalve chaotisch, maar een rustplek tijdens het shoppen. Interieurmerken die vertegenwoordig zijn: Phyt plants, Haloled, Furnified, Sternum, Myshelf, Kontour, The Fresh Light, Straff Design, Knush Cushions, Pinch Design, Quubo… Er vallen ook allerlei leuke workshops te beleven.

Meer info: www.abetterblend.be

  1. Dots & Stripes

Waar: In Coffeebar Bidon, Bisdomkaai 25, Gent

Wanneer: nog tot 30 december

dots-stripes-gent-3

 

Accessoires voor je woning, juwelen, kaartjes en andere leuke hebbedingen van 24 verschillende ontwerpers vind je bij Dots & Stripes, maar wat nog meer is, is dat je je hier ook een echte feestlook kunt laten aanmeten: een opgestoken kapsel, coole vlecht voor de vrouwen of een frisse baardbehandeling voor de mannen. Er zijn ook leuke workshops te volgen waarin je bijleert over smokey eyes, vlechttechnieken…  ‘Laat je verwennen voor je feestje’ is hier absoluut het motto.

Meer info: Dots & Stripes