#Ideeën#Interieuradvies

Rituals lanceert een nieuwe collectie floral huisparfums

Laat de geur van luxe je huis binnen met de nieuwe 'Private Collection' bestaande uit huisparfums, geurkaarsen en -stokjes!
Geplaatst op  
Rituals lanceert een nieuwe collectie floral huisparfums © Rituals

Zeg nu zelf, wat is er beter dan de keuze voor een zacht huisparfum om je interieur een sfeervolle update te geven? Cosmeticalabel Rituals lanceerde zonet een nieuwe collectie huisparfums geïnspireerd op de pracht en praal van bloemen, om het einde van de zomer zeemzoet in te zetten…

Wanneer we besluiten om ons interieur te herdoen, proberen we over elk detail na te denken en niets te vergeten. Naast het meubilair en de inrichting, schenk je best ook wat verdiende aandacht aan de algemene sfeer in huis. Het is tenslotte essentieel om je thuis te voelen, ongeacht de omstandigheden. Om jezelf dit najaar met voldoende rust en comfort te verwennen, creëerde Rituals een nieuwe lijn geuren gedoopt onder de naam Private Collection. Een collectie ontworpen van A tot Z om een specifieke sfeer te creëren voor elke kamer.

De ingrediënten van deze nieuwe productlijn? Bloemengeuren zoals Zoete Jasmijn, Orris Mimosa en Imperial Rose verspreiden de geur van een vers boeket bloemen. Om te voorkomen dat er een kamer ontsnapt aan de heerlijke bloemenaroma’s, koos het wellnessmerk voor een sensatieset. Naast de huisparfums uit de Private Collection, kun je je ook verwachten aan geurstaafjes, geurdiffusers en keukensets (zeep en handbalsem) die een perfecte aanvulling op deze precieuze collectie vormen.

De nieuwe collectie is al verkrijgbaar in de verschillende winkels en op de webshop. Dit zijn alvast onze 5 favoriete essentials uit de Private Collection:

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.