#Publireportage

Schilder je huis gezond met Sigma Air Pure!

Sigma Air Pure is een muur- en plafondverf die giftige dampmoleculen neutraliseert
Geplaatst op  
Schilder je huis gezond met Sigma Air Pure! ©

Voor wie dacht dat luchtvervuiling enkel alleen buiten voorkomt? Sigma bewees het tegendeel! Zo is het chemisch product formaldehyde een van de meest schadelijke stoffen in woon- en slaapkamers. Het wordt uitgestoten door materialen als spaan- en vezelplaat, meubilair, tapijt en interieurstoffen, en is alzo in alle woningen aanwezig. Maar redding is in aantocht…


Deze gifuitwasemingen zijn een zorgwekkende vaststelling, vooral als u bedenkt dat we tegenwoordig steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen, in overgeïsoleerde gebouwen met vaak letterlijk teruggeschroefde ventilatie.

Maar er is redding in aantocht. Want Sigma bedacht een revolutionair decoratieproduct dat dit gif bestrijdt! Uw huis opfrissen krijgt een geheel nieuwe betekenis. Er is nu namelijk een gloednieuwe verf die niet alleen de uitstraling van uw muur of plafond, maar ook de kwaliteit van uw binnenklimaat verbetert. Sigma Air Pure is de naam en zij biedt de oplossing als een luchtzuiverende verf met een supermat eindresultaat.

Vanaf het moment van aanbrengen filtert de Air Purifying Technology van Sigma tot 70% van de schadelijke formaldehyde uit de binnenlucht en zorgt zo gedurende meerdere jaren voor een beter klimaat in huis of op kantoor en in schoolgebouwen. Een duurzame verf voor een fris huis – zowel qua kleur als qua lucht.

sigma-air-pure-zuivert-de-lucht-van-formaldehyde


Sigma Air Pure haalt natuur in huis

Sigma investeert met deze revolutionaire verf helemaal in innovatie op basis van plantaardige grondstoffen. Want het DSM bindmiddel voor Sigma Air Pure-verf wordt vervaardigd uit hernieuwbare bronnen zoals zaden en planten. Deze natuurlijke materialen vervangen een groot deel van de fossiele ingrediënten die traditioneel het bindmiddel vormen van verf. En dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en prestaties!

Dit product is geschikt voor het mooi afwerken van zowel wanden als plafonds, en is verkrijgbaar in alle vermengbare kleurtinten bij de verfspeciaalzaken.

Zie voor meer informatie ook Sigma Air Pure.

Campagnebeeld-Sigma-Air-Pure-019b74d90055b01d3bd0973ee82a3cc3