#Ideeën#Inspiratie#Interieuradvies

Sfeer creëren met daglicht


Geplaatst op  
Sfeer creëren met daglicht ©

Heytens, specialist in raambekleding, geeft een nieuw elan aan een van de populairste stores: horinzontale jaloezieën van aluminium. Met hun kleurrijke, getextureerde look vormen die een meerwaarde voor elk slim ingericht interieur.

Natuurlijk zijn ze in de eerste plaats functioneel. Maar het is vooral hun mooie look die maakt dat horizontale jaloezieën onmisbaar geworden zijn in huis. Ze dempen het licht, maar doen veel meer dan dat. Ze ogen speels, maar dan op een originele manier. Een bijkomende troef van de horizontale jaloezieën van heytens is dat ze voorzien zijn van  het Top Down Bottom Up-systeem, waardoor je de hoogte van de jaloezie ook van beneden naar boven kunt aanpassen. Ideaal om een maximum aan licht te laten binnenstromen zonder iedereen bij jou binnen te laten kijken. Zo behoud je al je privacy en volgt de sfeer in de kamer toch het ritme van de dag en van de seizoenen.

awheytens
Top Down Bottom Up-systeem


Een antwoord op al je vragen

De jaloezieën, die zich makkelijk laten onderhouden en bestand zijn tegen vocht, kun je bevestigen aan het plafond, aan de muur of aan het raamkozijn. En wil je het kozijn niet beschadigen door erin te boren, dan kun je gebruikmaken van een ingenieus systeem met clips, die het openen van de ramen niet belemmeren. De plaatsing gebeurt door heytens-specialisten die alles vooraf zorgvuldig en nauwkeurig komen opmeten.
Matte of glanzende kleuren, neutraal of fel, met de look van brons, goudkleurig, in pasteltinten, met parelmoerglans … Maak je keuze uit het ruime gamma om de stores in je interieur te laten opgaan of net een mooi contrast te creëren. Ook qua texturen is er een ruim aanbod: houtachtig, gemarmerd, metallic, gehamerd of met microperforaties. Zelfs op het vlak van afwerkingen heeft heytens een uitstekende reputatie. Zo biedt het merk horizontale jaloezieën aan met of zonder lint, afhankelijk of ze moeten aansluiten bij een industrieel, eigentijds of romantisch interieur. De lamellen zijn verkrijgbaar in drie ‘klassieke’ breedtes (16, 25 en 35 mm) en twee breedtes van 50 en 70 mm, die voor een uitgesprokener look zorgen en nog meer licht naar binnen laten stromen.

Dé specialist van mooi aangeklede ramen

Met deze uitzonderlijke collectie gaat het Belgische merk verder in de richting van de hedendaagse look, maar met behoud van zijn kernwaarden en -diensten. Betaalbaar en kwalitatief maatwerk, advies bij jou thuis, klanten die hun projecten in samenwerking met heel goed opgeleide adviseurs kunnen ontwikkelen, het verzenden van gratis stalen, de levering en de plaatsing voor een zachte prijs (vanaf € 29) … Alles samen levert dat een aanbod op dat erop gericht is de ervaring van klanten te optimaliseren die kwaliteit verkiezen en tegelijk vasthouden aan hun smaak, hun behoeften, hun favorieten.

Heytens zorgt echt voor alles!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Heytens.