#Badkamer#Inspiratie

Shop de mooiste items voor een luxueus pampermoment in de badkamer

Thuiskomen na een lange werkdag doe je het liefst in een prachtige badkamer waar je helemaal kan ontstressen.
Geplaatst op  
Shop de mooiste items voor een luxueus pampermoment in de badkamer © Grohe

Wat meer luxe in de badkamer mag wel, want het is niet enkel meer de plaats waar we ons wassen. Het is de plek waar we onze dag starten en waar we ons terugtrekken om te bekomen. Dus een klein beetje luxe is zeker niet te veel gevraagd. Met een paar kleine aanpassingen creëer je een echt spa-gevoel in je badkamer, en maak je er je persoonlijke wellnesshoek van. Hier zijn alvast een paar ideeën om mee van start te gaan.

De badkamer is de perfecte ruimte om even helemaal tot jezelf te komen. En dat doen we het liefst in een stijlvolle en aangename omgeving. Om die ontspannen hamamsfeer te bekomen, kies je je interieurstukken en decoratie best met het oog op mindfulness. De juiste douchekop en verlichting kunnen al een groot verschil maken, maar enkele decoratieve items zoals een paar gezellige kaarsen en de geur van je favoriete lotion maken het plaatje compleet.

Stijlvolle uitstraling in de badkamer

© X2O Badkamers

Voor een luxueuze en serene sfeer in de badkamer kies je best voor natuurlijke materialen en de convergerende kleuren. Je kan heel gemakkelijk een stijlvolle badkamer verkrijgen door gewoon verschillende tinten, materialen en hun texturen uit te spelen. Denk maar aan marmer die een warme en rijke sfeer creëert of donkere kleuren die alles gezellig maken en je badkamer upgraden tot luxesuite. Naast de algemene sfeer is ook orde belangrijk: voorzie slimme opbergoplossingen in je badkamer. Je geeft deze ruimte een heel andere uitstraling door al je producten netjes te ordenen en op te bergen.

Geschreven door stagiaire Raïsa Pollet.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.