#Keuken#Nieuws

Smeg, een keuken die perfect bij jou past!

Smeg lanceert een nieuw designverhaal waarin elke persoonlijkheid zich herkent: 'It’s so me'.
Geplaatst op  
Smeg, een keuken die perfect bij jou past! ©

Smeg lanceert een nieuw designverhaal waarin elke persoonlijkheid zich herkent: It’s so me.

De keuken is het hart van je huis, de plaats waar je familie en vrienden samenkomen, waar je gesprekken en discussies voert, waar je verdriet, maar vooral veel plezier beleeft. Het is de plek waar je een glas drinkt, cake bakt, een heerlijk gerecht bereidt, waar…je voluit van ’t leven geniet. En omdat we allemaal anders zijn, heeft Smeg zijn keukenapparatuur ook gecreëerd in functie van de verschillende stijlen en karakters van ieder van ons. Want je keuken is zo nauw met je verbonden, dat hij je persoonlijkheid moet weerspiegelen en vertellen wie je bent. Van een strakke, mannelijke vormgeving tot een speelse pin-up look, Smeg biedt de liefhebbers van technologische hoogstandjes en knap design nu de keuze uit de meest uiteenlopende stijlen!

Wat is jouw stijl?

Je bent eerder klassiek en houdt van orde. Je keuken is keurig georganiseerd, maar toch warm. Met tijdloos wit, praktische houten schappen, grote opberglades en een functioneel werkblad in roestvrij staal.


Je houdt van de natuur en draagt er zorg voor. Je werkt graag buiten om in harmonie te zijn met de elementen. Je kookt gezond en je voeding is even belangrijk voor je innerlijke als voor je lichamelijke kracht. Met lichte houttinten en enkele planten is je keuken een verlenging van je tuin.


smeg3

De retro-stijl van de jaren ’50 doet je dromen. Je kokkerelt op hoge hakken met een sjaaltje in je haren. Pastelkleuren fleuren je keuken op en je specialiteiten zijn zoetigheden, schattig en kleurrijk zoals macarons en cupcakes.


Je keuken is strak zwart en chic, net zoals jouw favoriete ‘little black dress. Het meubilair is functioneel maar verfijnd. Het wachtwoord tot je keuken is “elegantie”.

Ontdek ook jouw stijl op itssome.be