#Interieuradvies#Publireportage

Somfy One, de ideale bewaker van jouw woning

Vertrouw jouw veiligheid toe aan het alziend oog van Somfy One
Geplaatst op  
Somfy One, de ideale bewaker van jouw woning ©

Robots zijn onder ons … en ‘here to stay’. De robot-ufo die vuil opborstelt van je parket en die zelfs obstakels herkent is gemeengoed geworden. Of de grasmachine die als een herkauwende viervoeter op wielen rustig zijn tijd neemt om je gazon kort te knabbelen … We zijn het al zo gewend dat we er niet langer van opkijken. We leveren onze huiselijke taken alsmaar meer over aan elektronische versies van onszelf die grasmaaien en schoonmaken. Waarom dan niet de logische stap zetten en ook de veiligheid van jouw woning en dus van je familie toevertrouwen aan het elektronische en alziend oog van Somfy One, de R2D2 onder de alarmsystemen!

Vertrek gerust

Statistieken bewijzen het. De Belg en zijn gezin nemen alsmaar meer vakantiebreaks doorheen het jaar. Citytrip, shortski, seminarie of gastronomisch weekend… Allemaal heel leerrijk of ontspannend. Maar hoe meer korte uitstappen, hoe langer een woning onbemand achterblijft. Om deze onbewaakte momenten van jouw woning veilig te overbruggen, biedt Somfy de oplossing. Want de Somfy One is de thuisblijver die nooit mort en garant staat voor een bliksemsnel ingrijpen bij niet toegelaten betreding. Kort gezegd, beschikt Somfy One over alle troeven van een bewakingscamera gecombineerd met alarmfuncties, mogelijk gemaakt door een gesofisticeerde bewegingssensor. En vergeet je het huisalarm in te schakelen voor je vertrek? Somfy One verwittigt jou onmiddellijk via je smartphone!

Somfy_One-BANNER

Discretie is het woord. Somfy One wordt bij jou thuis geadopteerd en kent dus alle geheimen van jouw gezin. Daarom staat discretie hoog in het vaandel van deze kleine, elektronische butler. Hij maakt rechtstreekse filmbeelden van wat hij in uw interieur ziet en neemt foto’s, enkel indien u dat wenst. Niettemin bewaart hij alle beelden discreet en beveiligd in het Somfy-cloudsysteem. En wil je toch een moment van privacy, dan verbergt hij op jouw vraag zijn alziend oog achter een discreet luikje vanaf het moment van uitschakeling. Ook zijn looks haalde het Somfy-team bij de ‘discrete butler’. Onopvallend maar strak-in-het-pak in een zwart neutraal design-omhulsel past hij bij elk interieur, klassiek of modern.

Somfy One is future-ready en denkt aan domotica. Hij kan communiceren met Philips Hue-verlichting bijvoorbeeld. Het is ook perfect mogelijk hem te verbinden met een gepatenteerde sensor voor ramen en deuren die verwittigt bij inbraakpogingen en dit nog voor de indringer zijn eerste stap naar binnen zet.

Samengevat, de unieke kenmerken van Somfy One zijn:

  • Full HD-videocamera met haarscherp beeld om zowel overdag als ‘s nachts opnames te maken of live mee te kijken via je smartphone.
  • Een 90 DB sirene, volledig geïntegreerd en voldoende luid om indringers af te schrikken
  • Een bewegingsmelder, die onmiddellijk de opname van live-beeld start en vervolgens een melding naar jouw smartphone stuurt.
  • Plug & Play-systeem, binnen de 10 minuten actief!
  • Adviesprijs: 249 €

Somfy-One3