#Nieuws#Trends

Spiritueel IKEA: ga op zoek naar je innerlijke zelf met de nieuwe collectie

Een interieur waarin je helemaal tot jezelf kan komen, vind je binnenkort bij IKEA
Geplaatst op  
Spiritueel IKEA: ga op zoek naar je innerlijke zelf met de nieuwe collectie ©

Minimalistisch Scandinavisch design, zachte pastelkleuren en grafisch monochrome tinten… IKEA brengt een poëtische collectie uit, die volledig in het teken van de band met jezelf staat. Eerder schreven we al over de lagom trend, de interieurtrend die pleit voor meer evenwichtigheid en duurzaamheid, en dat is exact waar IKEA op doelt: van je thuis een persoonlijke, ordelijke en vooral comfortabele plek maken.  

We zien nostalgische items zoals de messingkleurige INSJÖN kraan met porseleinen handgreep, het EGENTID duurzame theeservies in bleke pastelkleuren, het elegante VATTENKRASSE gietertje in ivoor en goud, de EVEDAL lampen vervaardigd uit authentieke, eerlijke materialen… tot aan het texiel toe: Het nieuwe EBBALISA gordijn heeft een klassiek monochrome motief gedrukt op 100% katoen. De gehele collectie is ontworpen met het oog op duurzaamheid en sereniteit.

De collectie ligt vanaf 7 augustus in de winkel en is ook online verkrijgbaar.

Verknocht aan Scandinavië? Maak kennis met Sostrene Grene 

Benieuwd naar wat IKEA nog meer in petto heeft?

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.