#Adresjes#weekendje weg

Vakantietip: ga op zeehondensafari met Knokke Boat

Zin in avontuur? Ontdek de plezantste bewoners van de Noordzee tijdens een ritje op de Knokke Boat!
Geplaatst op  
Vakantietip: ga op zeehondensafari met Knokke Boat ©

Zin in een bijzonder uitje aan de Belgische kust? Maak kennis met Knokke Boat, een uniek concept aan de Noordzee dat je meeneemt op een zeehondensafari. Dé perfecte vakantie-activiteit om je kinderen of geliefden mee te verrassen! 

Heb je ooit al zeehonden van dichtbij gezien? De plezantste bewoners aan de Noordzeekust kun je ook begroeten aan boord van de Knokke Boat, een unieke tour in alle veiligheid met een professionele schipper op een semi-rigide boot. Het ideale uitstapje voor gezinnen, kinderen of geliefden! Deze speelse watergasten hebben een natuurlijke curiositeit voor de bezoekers van de Knokke Boat, en benaderen de boot direct. Zeehonden verplaatsen zich meestal in paren of in groep en zijn helemaal niet cameraschuw. Soms lijkt het zelfs alsof ze je recht in de ogen kijken! Daarnaast kun je ook bruinvissen – een kleine dolfijnsoort – door het water zien glijden. Ter plekke kun je naast de uitzonderlijke omgeving ook genieten van een glaasje champagne of kidibul voor de kinderen tijdens een 2 tot 3 uur durende tocht.

In alle veiligheid en met respect voor de dieren

De boot vaart langs de Westerschelde waar je zeehonden in hun natuurlijke habitat kan spotten. Knokke Boat respecteert de natuur en het milieu van deze dieren, dankzij goede afspraken met de eigenaar van het natuurreservaat. Het is de enige bootmaatschappij die zo dicht in de buurt van de zeehonden mag komen. De ervaren schippers van Knokke Boat weten de dieren meteen te vinden zonder ze te storen. Een vertederende ervaring om nooit te vergeten!

Interesse?

Je vindt alle informatie over dit concept via deze link.

Knokkeboat.be