#Cadeautip#Ideeën

Valentijn: onze favoriete cadeaus om je geliefde mee te verrassen

Want een kleine attentie op deze liefdevolle dag kan nooit kwaad...
Geplaatst op  
Valentijn: onze favoriete cadeaus om je geliefde mee te verrassen © Arte - Samal Prisma collectie

Valentijn, commercieel gedoe? Wat als je de dag van de geliefden toch eer aandoet met een interieuritem? Daar wordt iedereen immers blij van én je huis krijgt instant een make-over die iedereen gelukkig stemt. Althans, als je lover dezelfde smaak heeft toch…

De meest populaire cadeaus voor Valentijn zijn meestal chocolade, bloemen en juwelen. Toch kan je je wederhelft ook heel erg blij maken met een interieuritem. Een leuke fauteuil om samen in te soezen, een mooi gedekte tafel voor een thuisdiner, een wellnessmoment in eigen huis… We geven je tal van voorbeelden hoe de je liefde elke dag in eigen huis kunt beleven!

De must: een loveseat

© Maker & Son

Niets is heerlijker dan dicht tegen je geliefde aankruipen na een lange dag, toch? Waarom investeer je niet in een loveseat? Dat is een zeteltje gemaakt voor 1,5 zitplaats ofwel voor een knuffelend liefdespaar. Genieten doe je hierin ook lekker alleen met een leuk magazine en een kopje thee, het liefst in de buurt van een groot raam zodat je je portie vitamine D eveneens binnenkrijgt.

Samen relaxen zonder erop uit te trekken

EASY-sauna van KLAFS bij Gervi. Prijs vanaf €7.950 (incl. btw).

Ja samen zijn is fijn, maar soms heb je niet de behoefte om je stek te verlaten. Thuis kan je het evengoed gezellig maken, met simpele ingrepen. Hier zijn onze favorieten voor een leuk wellnessmoment onder je eigen dak.

Tafeltje voor twee (a casa)

© HILDE – wedding designer & stylist

Verras je geliefde met je kookkunsten, maar vergeet ook niet jouw tafeldekking! Een leuk servies, een paar knappe servetten, een vaas met bloemen,… Het is een attent gebaar en maakt de dag authentiek en onvergetelijk.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.