#Ideeën#Interieuradvies

Verwennerij in de badkamer met Marie-Stella-Maris

De geboorte van een Nederlands lifestyle merk dat ijvert voor drinkbaar water voor iedereen

Geplaatst op  
Verwennerij in de badkamer met Marie-Stella-Maris © Marie-Stella-Maris

Bijdragen aan proper water voor iedereen op deze planeet terwijl je geniet van bijzondere badkamerproducten? Dan moet je wel in de richting van Marie-Stella-Maris kijken. Het Amsterdamse label dat in 2011 opgericht werd door Carel Neuberg en Patrick Munsters, twee filantropen en maatschappelijk verantwoorde ondernemers bezield door beauty en ethiek. 

© Linelle Deunk

Klinkt het label je bekend? Marie-Stella-Maris verkoopt verzorgingsproducten op basis van natuurlijke producten en mineraalwater. Dit label staat een vast bedrag van elk verkocht product af om wereldwijd drinkwaterprojecten te kunnen realiseren. Sinds de lancering in 2011 en met de hulp van haar verschillende partners en klanten, heeft het label al meer dan 900.000 euro ingezameld voor projecten in o.a. Zambia, Bangladesh en Oeganda.

Een bijzonder en ethisch label

Marie-Stella-Maris draagt bij aan kwalitatief en drinkbaar water voor iedereen op deze planeet door de verkoop van natuurlijk mineraalwater, verzorgingsproducten en hoogwaardige huisgeuren. Het assortiment kenmerkt zich door een sober maar efficiënt aanbod en een dito packaging. De producten hebben een minimalistisch design en de subtiele, frisse geuren passen perfect binnen een hedendaags interieur.

© Marie-Stella-Maris

De ethische producten uit het verzorgingsassortiment zijn bovendien voorzien van natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen en siliconen en zijn niet getest op dieren. Daarnaast onderscheidt het label zich van andere beauty-spelers door unieke, aangename geuren. In hun aanbod vind je ook een verfrissende linnenspray, luxueuze geurkaarsen van 100% ecologische was, kamerverstuivers…. Een must-buy? De “Objet d’Amsterdam” huisgeur op basis van witte thee met subtiele toetsen van citrusvruchten en bergamot.

Recent introduceerde het merk nog enkele nieuwe producten zoals een huisspray, een parfum voor wollen kleding en nieuwe herbruikbare flessen voor hun hand- en lichaamszepen. Reden genoeg om te zwichten voor dit geweldige label, toch?

Tekst: Olivia Roks

Adaptatie: Mandy Kourkouliotis

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.