#Publireportage

Vind jouw unieke kwaliteitsvloer bij Floorhouse

Eindeloos kiezen, advies op maat en uitstekende service voor je vloer thuis!
Geplaatst op  
Vind jouw unieke kwaliteitsvloer bij Floorhouse © Floorhouse

U bent toe aan de volgende stap in uw huis: de vloer leggen. Een simpel gegeven die in de realiteit helaas niet zo makkelijk uit te voeren is. Er is echter geen reden om u zorgen te maken: laat u inspireren door het grote aanbod bij Floorhouse en profiteer van de beste vakkennis voor uw specifieke situatie.

Eindeloos kiezen

De juiste vloer kiezen is niet zo eenvoudig als het lijkt, ondanks het feit dat u weet hoeveel vierkante meters aan materiaal u nodig hebt. Verschillende zaken als de vorm, de structuur, de duurzaamheid en kleur zijn van cruciaal belang en spelen een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer in uw woning.

Bij Floorhouse staat ‘vloer’ synoniem voor kwaliteit en keuze. De ervaren adviseurs gidsen u probleemloos door het uitgebreide arsenaal aan vloeren. Dankzij hun jarenlange vakkennis weet u snel welke vloer uw woonst het beste kan ondersteunen. Keuzestress hoeft u niet te hebben, want Floorhouse werkt enkel samen met topmerken zoals Quickstep, Primofloor en Berry Alloc. De juiste keuze maken doet u vervolgens in het bijzijn van de beste opties: parket, laminaat, kurk, click-vinyl en hybridevloeren… of toch maar een designvloer? Voor zij die op zoek zijn naar een unieke vloer met een tikkeltje meer is er de DesignFloor-selectie, een exclusieve samenstelling volgens de laatste trends met het oog op kwaliteit.

Sterk in parket

Heeft u een grote voorkeur voor een authentieke parketvloer? Dan heeft u in Floorhouse een uitstekende partner gekozen. Ook hier kan u berusten op een deskundig team dat u adviseert bij de keuze uit de verschillende technieken, stijlen, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden van een parketvloer. Toegegeven, er komt veel op u af: kwaliteit, stijl en topservice.

U wilt al zo lang een visgraatparket voor bij die leuke suède zetel afgewerkt met die speciale Jatoba houtsoort? Bij Floorhouse is het een evidentie dat u kiest uit maar liefst 400 vloeren en houtsoorten. Dankzij de eindeloze combinatiemogelijkheden keert elke klant naar huis met een unieke vloercode!

Oog voor afwerking

Bent u zelf niet zo handig aangelegd, of althans niet in het vloeren? Dan kan u beroep doen op een gespecialiseerd team dat de vloer van uw dromen komt plaatsen. En waarom zou u niet durven vertrouwen op het vakmanschap van de medewerkers die efficiënt en zorgvuldig omspringen met het door u gekozen materiaal, én u tien jaar garantie bij de plaatsing bieden? Niemand die het u zal zeggen.

Bijna een keuze gemaakt?

Lees meer over Floorhouse en ontdek welke rol ze voor u kunnen spelen op floorhouse.be