#Hoe woon jij?#Publireportage#Zit- & eetkamer

XOOON steekt designklassiekers in een nieuw jasje

XOOON pikt wereldwijd trends op uit heden of verleden en speelt en vertaalt ze naar een eigenzinnige maar economische meubellijn.
Geplaatst op  
XOOON steekt designklassiekers in een nieuw jasje ©

XOOON staat voor uniek, betaalbaar design, is trendy en ‘anders’. Kortom, een totaalconcept voor woonkamers. Alle producten zien het levenslicht in eigen huis. Zo weet je zeker dat je met XOOON een bijzonder en uniek meubel in jouw huis verwelkomt.

Het team van enthousiaste XOOON-medewerkers (spreek uit: KSOEN) brengt al sinds 2011 een verrassend spectrum van eigenzinnige en opvallende ontwerpen uit. Niet enkel meubels, maar ook interieurdecoratie en accessoires worden ontworpen volgens de laatste kleurtrends en met de nieuwste materialen. En elk item ondergaat steeds een scherpe prijs-kwaliteitbeoordeling.
XXL Sofa “ FLYNN” 3,5-zits met hoogwaardig zitcomfort. Kan in alle stoffen en leders. In stofgroep 1 incl. designpoot. Optie: armkussens en hoofdsteunen

Een supercreatief ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt zijn ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Alle meubelen zien het daglicht in eigen huis. Van de plannen op papier tot de ecologisch verantwoorde productie en verpakking.

Een collectie voor kenners op zoek naar ‘bestsellers’.

De collectie waar XOOON voor staat, onderscheidt zich op de markt door zijn pure houtsoorten. RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder. De XOOON-collectie is bedoeld voor een breed publiek met uiteenlopende smaken. Vintage, Scandinavisch of loftstijl. Je vindt het er allemaal.

Designtafel “ENZO” met uitschuifbaar blad (180 naar 260 cm) in leisteenlook en metalen onderstel.

Het is niet fout verliefd te zijn op die ene tijdloze designfauteuil die in het oog springt. Want hij is een ideaal ankerpunt waarrond je een heel salon en woonkamer kan opbouwen. Makkelijk dus om zo de bijpassende kleuren en stijl te vinden. En eigenlijk is dit de bedoeling van de XOOON-website. Hij is opvallend overzichtelijk en efficiënt opgezet.

Barstoel “SCOUT”, combinatie kunstleder Tatra met stof Calabria. Met slank RVS frame, 180º draaibaar voor makkelijke op- en afstap. In 3 kleurcombinaties

Of je nu een totaal nieuwe sfeer zoekt of je specifiek voor één nieuw meubelstuk gaat, de website leidt je stap voor stap naar de juiste keuze voor je interieur. Blader je liever door een klassieke cataloog? Bestel de gloednieuwe XOOON-catalogus gratis en voor niks! Geen zin om te wachten? Doorblader hem dan meteen digitaal.

Verkies je toch nog de gekozen stukken in ‘real life’ te zien en te voelen, dan kan je gewoon terecht in één van de XOOON-winkels.