#Ideeën#Interieuradvies

Zien: de babykamer van Westwing-oprichtster Delia Lachance

De moeder in spe geeft je een rondleiding in haar wondermooie babykamer (én de rest van haar interieur!)
Geplaatst op  
Zien: de babykamer van Westwing-oprichtster Delia Lachance ©

Delia Lachance, oprichtster van interieurwebshop Westwing, is in blijde verwachting van haar eerste kind. De selfmade onderneemster zet voor de gelegenheid de deuren van haar Canadese flat open en toont ons hoe ze de babykamer van de te verwachten spruit heeft ingericht. 

Zacht, zachter, zachtst: de babykamer voor de toekomstige dochter van de Westwing-oprichtster is een heerlijk amalgaam van lichte, meisjesachtige pasteltinten. Denk aan donzig textiel in lichtgrijs, crème en oudroze, behangpapier met aquarel effect, een babymobiel in de vorm van regenbogen en een heerlijke schommelstoel in teddy stof.

Een mix van zachte pastelkleuren, donzig zitmeubilair en vrolijke designs. De ideale ingrediënten voor de babykamer van een meisje. ©Westwing

Naast een prachtig bronskleurig wiegje, staat een grote uitnodigende fluwelen zetel en crèmekleurige schommelstoel van de hippe pluizig teddy-stof, waar de mama in spe tot rust kan komen met haar kleine spruit. Overal in de kamer zijn schattige designs met verwijzing naar de natuur aanwezig: van regenboogjes in de babymobiel en de poef, tot kussens in de vorm van wolkjes, sterren en de maan.

Links: dromerige kussens in de vorm van natuurelementen. Rechts: Westwing-oprichtster Delia Lachance. © Westwing

De Duitse onderneemster koos voor multifunctioneel meubilair in de babykamer. Een wandrek voor decoratie zoals een boekje en een leuke poster, een commode waarin veel spullen zoals handdoeken, slabbetjes en kleding in opgeborgen kunnen worden, een mandje waarin ze verzorgingsmateriaal in directe nabijheid heeft en tenslotte rustgevende verlichting. We love!

Multifunctioneel, speels en rustgevend: de ideale combinatie voor een babyverzorgingstafel. ©Westwing

Ben je fan van haar babykamer? Je shopt de items hier! Op de website van Westwing vind je overigens hele leuke tips voor de inrichting van een babykamer. Nieuwsgierig naar hoe de rest van haar flat eruit ziet? We gidsen je gauw doorheen de rest van haar prachtige interieur!

©Westwing

Marmerelementen – zowel in een lichte als in een donkere tint – vormen de rode draad doorheen heel het appartement. Daarnaast heeft Delia ook een zwak voor verfijnde zwart-wit designs, dat bewijzen de foto’s aan de wand maar ook haar wandmeubilair, haar salontafel en haar elegante fauteuil.

©Westwing

Een opvallend contrast: een ruime zitbank van oranje velours, die de perfecte aanvulling vormt op het minimalistische zwart-wit interieur.

©Westwing

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.