#Adresjes#Nieuws#Winkelen

Zien: de pop-up store van prinses Delphine in Maasmechelen Village

De designer outlet krijgt een royale toets met de komst van de pop-up store van de artistieke prinses!
Geplaatst op  
Zien: de pop-up store van prinses Delphine in Maasmechelen Village ©

Vertoef je deze zomer in Limburg? Plan dan zeker een bezoekje aan Maasmechelen Village. Je vindt er prachtige boetieks maar ook een unicum: de kleurrijke pop-up store van prinses Delphine van Saksen-Coburg waar de happy vibes je instant tegenmoet komen. Onder het thema ‘love imperfection’ bracht ze Belgisch talent samen onder het dak van The Creative Spot. 

Een royal met een neus voor mooie dingen zoals mode, kunst en diversiteit? Laat dat over aan prinses Delphine! In het prachtige Limburg – dé regio van het moment voor een leuke zomervakantie – opende ze een pop-up store in Maasmechelen Village, een designeroutletdorp waar je prachtige zaken van kleding, beauty tot prachtige én praktische interieurbenodigdheden kunt shoppen.

Steun en liefde

Verwacht je aan een dosis positiviteit en kleur wanneer je de pop-up store van de prinses opzoekt. De kernwaarden die achter deze bijzondere creative hotspot schuilen? Het ondersteunen van jong en divers talent. Hier vind je een fijne selectie van 13 opkomende designers die de prinses graag ondersteunt. De mode-afdeling verwent de ogen met fascinerende, unieke kleding, juwelen en accessoires, maar er is ook oog voor hebbedingen die je interieur opvrolijken, van kunst, fotoboeken tot exclusieve geur- en verzorgingsproducten. De prinses wil met deze unieke collab ook bewustzijn creëren rond zelfvertrouwen. Met The Creative Spot wil ze jonge mensen ook doen inzien dat niet alles op social media echt is, met haar kunst en een vleugje humor probeert ze iedereen aan te sporen om zichzelf lief te hebben.

Delphineken Pis

Prinses Delphine zorgde niet alleen binnen voor een vrolijke noot, ook buiten de pop-up store fleurde ze Maasmechelen Village op. Een gigantische Delphineken Pis – een grappige knipoog naar het iconische standbeeld in Brussel –  verwelkomt de mensen op ludieke wijze. Het metershoge beeld draagt een stoere outfit: boots met vlammetjes, een minirokje en hoed met Delphine’s eigen artwork en een blitse zonnebril. De toon is duidelijk: hier is alleen maar plaats voor liefde, openheid en positiviteit. Verderop is er een vrolijke, interactieve kunstinstallatie met zitzakken, spiegels en kleurrijke slingers. Groot feest voor jong en oud in Maasmechelen Village!

Meer info vind je via de website van Maasmechelen Village