#Adresjes#Dit is Belgisch#Nieuws#Winkelen

Zien: de vernieuwde flagshipstore van Marie-Marie in Antwerpen

Het Belgische merk gespecialiseerd in bed- en badlinnen verwent de Antwerpse shoppers met een gloednieuwe beleveniswinkel
Geplaatst op  
Zien: de vernieuwde flagshipstore van Marie-Marie in Antwerpen © Marie-Marie

Marie-Marie, het Belgische icoon van kwalitatieve bed- en badlinnen, viert dit jaar niet alleen de 10e verjaardag van hun flagshipstore in Antwerpen, maar blaast ook 45 kaarsjes uit sinds de oprichting van het familiebedrijf. Ter ere van deze mijlpalen renoveerde Marie-Marie de winkel grondig en viert het merk dit met een vernieuwde winkelbeleving die klanten nog meer centraal stelt.

Luxe, beleving en een persoonlijke aanpak

De vernieuwde winkel staat bekend om zijn persoonlijke service, waar klanten worden verwelkomd door een toegewijd team voor deskundig advies op maat. Het assortiment blijft trouw aan Marie-Marie’s ethos van een luxueuze hotelervaring thuis, met een breed scala aan producten zoals bed- en badlinnen, stijlvolle plaids, kussens en accessoires.

©Marie-Marie

Het hart van de winkel wordt gevormd door een cirkelvormig middelpunt dat elegantie uitstraalt en omringd is door zorgvuldig gepresenteerde producten op verschillende podia. De keuze voor neutrale vloeren en muren benadrukt de kleurrijke collecties, terwijl de authentieke charme van het pand behouden blijft.

©Marie-Marie

Speciale aandacht werd besteed aan het keuzeproces voor donsdekens, matrassen en kussens. Een intieme ‘donskamer’ biedt klanten de mogelijkheid om in alle rust te testen en te selecteren, omringd door zachte gordijnen voor maximale privacy. Een centraal gelegen open kassatoog en een rustgevend koffiehoekje versterken de verbinding tussen Marie-Marie en haar klanten, waardoor een nog persoonlijkere winkelervaring ontstaat.

Een ode aan verleden en toekomst

Marie-Marie begon als een bescheiden boetiek en groeide uit tot een marktleider in bed- en badlinnen, met een tweede vestiging in Knokke, een bloeiende online winkel en twee eigen merken. Deze mijlpalen bieden een gelegenheid om terug te kijken op een succesvolle geschiedenis van vakmanschap en familietraditie, terwijl tegelijkertijd vooruit wordt gekeken naar nieuwe innovaties en groei.

Valerie & Laurence Vandenbussche
©Marie-Marie

Valerie en Laurence Vandenbussche, de drijvende krachten achter Marie-Marie, delen hun enthousiasme over de vernieuwde winkelervaring: “Na tien prachtige jaren in Antwerpen vonden we het tijd om onze winkelervaring te vernieuwen en te verrijken. We hebben de winkel omgetoverd tot een plek waar klanten nog persoonlijker en intiemer kunnen winkelen, met behoud van de charme die Marie-Marie uniek maakt. We zijn trots op wat we samen met ons team hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst met dezelfde passie en toewijding.”

Meer info: 

Marie-Marie Antwerpen

Steenhouwersvest 57, Antwerpen

Open van dinsdag tot zaterdag van 10:30 – 18:00
​En op zondag van 13:00 – 18:00

Aan de kust?
Bezoek ook de Marie-Marie in Knokke! 

Kustlaan 231, Knokke

Open van donderdag tot maandag van 10:30 – 18:00

Marie-marie.com