#Inspiratie

Zo kies je de perfecte salon- of bijzettafel voor je interieur

Salon- en bijzettafels zijn niet te missen in je interieur. Kies de perfecte tafel voor jouw woonkamer aan de hand van onze tips!
Geplaatst op  
Zo kies je de perfecte salon- of bijzettafel voor je interieur © HK Living

Salon- en bijzettafels zijn niet te missen in ons interieur, ze zijn ideaal om je glas wijn op te zetten en zien er nog eens leuk uit. Ben je nog op zoek naar een leuke bijzettafel, maar weet je niet wat kiezen? Ga je voor een minimalistisch stuk of kies je een unieke tafel die karakter geeft aan de ruimte. Laat je inspireren door onze selectie salon- en bijzettafels, en zorg zo voor wat meer sfeer in je woonkamer.

1

Japandi

© H&M Home

Simpel kan soms heel mooi zijn, en je ruimte de nodige rust geven. Heb je zelf al een drukke woonkamer of verkies je eerder een strak interieur dan is de japandi-stijl ideaal. Ze springt niet direct in het oog, maar zorgt wel voor een harmonie in de ruimte.

2

Ronde salontafels

© Ferm Living

Organische vormen zijn helemaal in zoals je wel al hebt kunnen lezen. Nog niet op de hoogte? Neem hier dan zeker een kijkje. Introduceer deze ronde vormen subtiel in je woonkamer door ze te doen terugkomen in je salontafel. Dit hoeven geen gekke vormen te zijn, gewoon een afgeronde tafel is al leuk. Toch zin in iets gewaagd? Kies dan voor de bubbelvormige tafels.

3

Tijdloos design

© Serax

Soms wil je gewoon meubels die nu én binnen 10 jaar ook nog modieus zijn. Een stuk dat mee verandert met jou en je interieur, in welk huis dan ook. Kies dan eerder voor een tijdloos design waar je nu in investeert maar nog vele jaren in je huis zal passen.

4

Een uniek stuk

© La Redoute

Het is altijd leuk om dat ene stuk in huis te hebben waar een verhaal achter schuilt of dat direct in het oog springt. Ziet je woonkamer er nogal saai uit of ben je gek op speciale items? Geef de ruimte dan een draai met een van deze unieke en leuke salontafels.

Helemaal geïnspireerd en kan je niet wachten om een leuke tafel te kiezen? Wij laten je al kennismaken met een aantal toffe salon- en bijzettafels van Belgische en Nederlandse bodem.

Geschreven door stagiaire Raïsa Pollet.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.