#Badkamer#Publireportage

3 gloednieuwe badkamertrends bij FACQ


Geplaatst op  
3 gloednieuwe badkamertrends bij FACQ ©

Batibouw nadert met rasse schreden en dat geeft stof tot nadenken en…tot verandering. Onze badkamer heeft een sleutelpositie in onze woning. Zij evolueert mee met de bewoners. Daarom dringt een herbekijken, een herinrichten zich zeker op met het oog op economischer, stijlvoller en groener baden. Facq is er als eerste bij


1. Meubilair mobiel voor twee

Free‘ of vrijheid, zo heet de nieuwe collectie van het merk Burgbad, voorhanden bij FACQ. Waarom springt zij in het oog? Omdat zij flexibel is en zich aanpast aan al onze badkamers en hun specifieke noden. Zijn jullie met twee en willen jullie geen gevecht voor de beste plaats bij de spiegel? Dan vind je bij de ‘Free’-collectie je ‘partner’. Handgrepen en LED-verlichting zit inbegrepen en de spiegels passen zich aan naargelang de breedte van het meubilair.


2. Wellness-douche is geboren

Zin om een nieuwe douchebeleving te ervaren? Dan is hier het exclusieve Emotion Wellfit-systeem van Hansa. Heruitgevonden door een team van artsen, fysiotherapeuten en wellnessgoeroe’s, wilgt deze nieuwe technologie als het ware à la carte uw wensen in op gebied van reinigen en genieten. Een puur zintuiglijk genieten in 3 programma’s. ‘Recover’ is een opkikker na een sportsessie met golven koud water. ‘Relax’ dan weer biedt uitgebreide fases van warm water voor ontstressen. ‘Reload’ wisselt koud met warm water af om je bloedsomloop te stimuleren en je energie te bezorgen. Test het zelf uit!


3. Make over, geen afbraak

Ben je de schoolse look van je badkamer meer dan beu? En heb je hem zin in een make over zonder je hoofd en…je muur te breken? Ga dan voor de gepersonaliseerde wandbekleding  ‘EasyStyle‘ van Hüppe, een oplossing vol creativiteit, maar zonder verbouwing! Het gaat over een doordacht systeem van amper 3mm-dikke panelen die tegen maagdelijke of betegelde muren worden gelijmd zonder één zichtbare voeg. Immitatietegels, betonstijl of zelfs met fotodruk…Aan jou de keuze!


Wat? Geniet volop van Batibouw-condities bij FACQ! www.facq.be.

Waar? Facq-stand n°7-211, Batibouw, Belgiëplein 1 – 1020 Brussel

Wanneer? 22 februari tot en met 4 maart 2018