#Publireportage

3 ideeën om uw muren een persoonlijke toets te geven


Geplaatst op  
3 ideeën om uw muren een persoonlijke toets te geven ©

Wat als uw wanden en plafonds nu eens de blikvangers zouden worden in uw woning? NMC, de specialist in verfijnde vloer-, wand- en plafonddecoratie, geeft u graag enkele tips om uw wanden echt tot leven te brengen.

De verschillende leefruimtes van onze woning worden steeds geraffineerder en comfortabeler. We willen een thuis die onze persoonlijkheid uitstraalt en aansluit bij onze dromen en verlangens. Op zoek naar nieuwe inspiratie kiezen steeds meer decoratieliefhebbers ervoor om hun wanden een bijzondere toets te geven. Wanden zijn niet langer de discrete achtergrond van onze binnenhuisinrichting, maar worden meer en meer gebruikt als volwaardige creatieve elementen. Met behulp van kleuren, materialen, zintuiglijke effecten en visuele indrukken zorgen we voor sfeer en creëren we de basis en de esthetische aantrekkingskracht van ons interieur. NMC weet te overtuigen met zijn creatieve ideeën en hoogwaardige oplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. Met deze decoratieve topproducten is het mogelijk om met vrij beperkte middelen de look van een wand ingrijpend en doeltreffend te wijzigen en de sfeer van de ruimte naar een hoger niveau te tillen. We zoomen in op drie oplossingen.

1

Sierlijsten & co

Deze robuuste en stevige producten geven elk interieur een heel eigen stijl. Maak gebruik van snelle en makkelijke oplossingen als sierlijsten, wandlijsten, rozetten of pilasters om uw woning een modern of net klassiek karakter te geven. Met deze oplossingen zet u echt de puntjes op de i in uw interieur. Bovendien zorgen ze met hun elegante reliëf voor een bijzonder stijlvol effect.

actiefwonenbatibouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Geometrische 3D-panelen

Wat als u nu eens koos voor een afwerking met 3D-panelen? Door hun originele structuur, vorm en symmetrie heeft elk van deze dessins een heel eigen karakter en een zeer specifieke beeldentaal. De driedimensionale oppervlakken kunnen zowel vrij kleine muurdelen als volledige wanden tooien, maar bieden ook de mogelijkheid om gerichte effecten te creëren op zorgvuldig geselecteerde locaties. Met deze oplossing krijgt uw interieur zonder twijfel een unieke en geraffineerde look. 

actiefwonenbatibouw

3

Indirecte verlichting toevoegen

Verlichting is een essentieel aspect om u goed te voelen in een woning. Het is interessant om te spelen met lichtbronnen en licht toe te voegen om een zacht en aangenaam effect te creëren, afhankelijk van het moment van de dag. NMC biedt een slimme oplossing die bij elke decoratieliefhebber in de smaak valt: geïntegreerde verlichting in plinten, kaders en zelfs sierlijsten. Zo beschikt u over een volledig nieuwe manier om uw interieur te laten stralen …

actiefwonenbatibouw

Voor meer informatie: nmc-decoration.be
Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met NMC.