#Cadeautip#Ideeën

35 sinterklaascadeautips voor je kleine kapoen

Wij selecteerden het leukste speelgoed voor Sinterklaas
Geplaatst op  
35 sinterklaascadeautips voor je kleine kapoen © Kid's Concept

Het is samen aftellen dezer dagen: je kleine kapoenen wachten met veel ongeduld de komst van de gulle grijsaard af op 6 december. Maar welke tips geef je Sinterklaas als ouder, oma, opa, meter, peter en suikertante of -oom? Actief Wonen maakt het je graag gemakkelijk met een selectie speelgoed die ook jouw innerlijke kind zal doen glunderen.

Als het plastieken ‘Made in China’ speelgoed in felle kleuren je doet huiveren, is het misschien geen slecht plan om eens een blik te werpen op cadeau’s die zowel speels, esthetisch én ethisch verantwoord zijn. Een houten poppenhuis, mooie keuken, een vintage driewieler of houten gereedschapset: het zijn één voor één geschenken waaraan zowel jongens als meisjes plezier aan beleven. Omdat het nooit te vroeg is om kleintjes te informeren over de mooie dingen die na verloop van tijd zullen blijven bestaan, hebben we een lijst samengesteld met 35 cadeau-ideeën voor Sinterklaas of Kerstmis. Van fietsen tot knuffels en tipi’s, voor elke prijs is er iets bij!

Dit interesseert je misschien ook wel:

Gastronomische granola van Sergio Herman en La Favo 

Coworken in stijl? Dat kan vanaf nu in de Brusselse Fosbury & Sons 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.