#Dit is Belgisch#Nieuws

Sergio Herman en La Favo lanceren exclusieve granola

Na de frieten stort de Zeeuwse chef zich op ontbijtgranen
Geplaatst op  
Sergio Herman en La Favo lanceren exclusieve granola ©

Ontbijten als een keizer kan je vanaf nu met de Belgisch-Nederlandse culinaire kruisbestuiving van onderneemster Bie Verheye en sterrenchef Serhio Herman. De Nederlandse sterrenchef verleende zijn culinair talent aan het Belgische quinoa granolamerk om foodies te verwennen met exclusieve ontbijtgranen. 

Zij bracht eerder het quinoa granola merk La Favo op de markt, hij voegt daar nu 3 nieuwe premium smaken aan toe, geïnspireerd op zijn Zeeuwse roots. Als we op de combinaties mogen afgaan, wordt je ontbijt een gastronomisch moment: Noten & Duindoornbes, Boekweit & Bessen en Chocolade & Pistache. Voor het smakenpalet greep Sergio terug naar enkele vertrouwde, lokale ingrediënten uit zijn carrière. De duindoornbes bijvoorbeeld komt uit de Zeeuwse duinen, de quinoa is van Belgische bodem.

De quinoa granolavarianten van Sergio Herman voor La Favo kan je nu al proeven in Sergio’s ontbijtrestaurant The Pine House, en zijn verkrijgbaar op de webshop van La Favo, Juttu, en in andere delicatessenzaken die op de website worden aangekondigd. 8,99 euro per zakje van 300g.

Dit interesseert je misschien ook wel:

Aesop opent een eerste winkel in Antwerpen 

Coworken in stijl? Dat kan vanaf nu in de Brusselse Fosbury & Sons 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.