#Nieuws

5 goede redenen om onze outdoor editie in huis te halen

Een heerlijk nummer boordevol inspiratie met o.a. rubrieken over het nieuwste tuinmeubilair, passiefhuizen, ecologische verf en prachtige woonreportages
Geplaatst op  
5 goede redenen om onze outdoor editie in huis te halen ©

De natuur zegeviert in ons nieuwste printnummer! We brachten een bijzondere ode aan alles wat met het buitenleven en ecologie te maken heeft. Waar je je aan kan verwachten? Denk aan tonnen greenspiration in de vorm van lente-interieurs, smaakvol buitenmeubilair, interviews met gepassioneerde bloemistes en een inspirerende gids over het bouwen/renoveren van je eigen passiefhuis. We lichten hier in vijf redenen een tipje van de sluier…

Belgische bloemistes

© Palo Santo Bloemenatelier

Dompel je onder in de wereld van vier Belgische bloemistes met ziel. Vier vrouwen elk met hun eigen verleden, universum en eigenheid. Samen hebben ze de liefde voor de natuur en duurzaamheid gemeen.

Green homes

© Marcel Van Coile

Steeds meer mensen kiezen voor een energiezuinige woning. Niet onlogisch nu de overheid tegen 2050 ons land klimaatneutraal wil maken. Maar hoe begin je aan de bouw of renovatie van zo’n passiefhuis? De beste tips van de experten, de voor- en nadelen, een kostenraming,… Je leest er alles van A tot Z over in onze mei-editie!

Beeldige binnenkijkers

© Amy Neunsinger

Een prachtige woning op het populaire Cycladische eiland Mykonos gehuld in zachte wit-, blauw- en beigetinten, het Californische buitenverblijf van Kim Kardashians advocate Laura Wasser, een Deense droom van een zomerhuis in het groene Lolland of een parel van een zomerhuis aan de Franse Rivièra… Deze woningen wil je gezien hebben!

Zonnig meubilair

© Vincent Sheppard – beeld uit de Wicked-collectie

Kleurrijk of sober, design of vakmanschap, minimalistisch of indrukwekkend: ontdek onze selectie van zonnig meubilair die je meenemen naar alle uithoeken van de wereld.

Batibouw(en)

Beeld van het label Effegibi verkrijgbaar via wellnesswinkel Gervi, ook een standhouder op Batibouw (stand 340, paleis 7)

Meermaals uitgesteld, een digitale editie… maar: van 21 tot 29 mei keert Batibouw terug naar de Heizel met een fysieke beurs!  Verwacht je aan heel wat experten die staan te popelen om hun vakkennis met jou te delen, een wooninspiratiezone compleet in japandi-thema en een zone waar je ontdekt hoe virtual reality en bouwen samengaan.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.