#Hotels#Publireportage

Apart apparthotel in hartje Brussel, de Regent 55

Regent 55, een apparthotel als jouw eigen pied-à-terre in de hoofdstad
Geplaatst op  
Apart apparthotel in hartje Brussel, de Regent 55 ©

Half-hotel, half-home sweet home…Dat is de beste beschrijving van het concept achter Regent 55. Dit Brusselse apparthotel is gloednieuw en biedt gepersonaliseerde flats aan met levendige lichtinval en ultra-uitgeruste keukenhoek. Welke stijl mag je verwachten? Het gaat hier duidelijk over luxueus minimalisme met cottage-accenten die voor behaaglijkheid zorgen. Dus sobere en uitgepuurde stijl met meubilair, decoratie, huistextiel en zelfs uitgezochte lampenkapjes in warme aardetinten die de nodige kleurtoets geven.

Flats heb je in Regent 55 in verschillende samenstellingen, naar gelang het aantal verblijvers. Je kan voor een duplex kiezen of zelfs een penthouse waar je met 12 personen kan logeren. Dit alles met voortreffelijk uitzicht over de stad Brussel!

Op wandelafstand van de Europese wijk en vlakbij de historische sfeer van de binnenstad ligt Regent 55. Dit apparthotel wil niet anders zijn dan jouw tweede woning die professioneel bezig zijn paart aan vakantiesfeer.

Zelfs al gaat het hier niet over een ‘hotel’ in de klassieke zin van het woord, toch komt een verblijf hier met alle à-la-carte dienstverlening op uw vraag. Ontbijt op bed, dagelijkse schoonmaak, privé-parking via lift, een privé-transport. Het kan allemaal… Je hoeft er enkel naar te vragen.Regentlaan 55, 1000 Brussel.
Tel. : +32 2 502 18 17
info@regent55.be
regent55.be