#Adresjes#Hotels

B&B: Svilla in Turnhout


Geplaatst op  
B&B: Svilla in Turnhout ©

Een strakke villa met ruime kamers, vlak bij een stadscentrum en toch in het groen: zo kun je B&B Svilla in Turnhout samenvatten.

Svilla beschikt over 11 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer. Doordat het gebouw oorspronkelijk geconcipieerd was als privéwoonst, ziet elke kamer er anders uit. De stijl: modern maar toch warm en luxueus. Ons viel ook op hoe ruim de kamers en badkamers zijn. Wie houdt van baden in luxe, raden we de suite met de riante marmeren badruimte aan.

De inrichting gebeurde volledig met designmeubels van Camerich. Grote zwart-witfoto’s, her en der opgehangen, maken het geheel af en zorgen voor een snuifje retro.

Gasten kunnen gebruikmaken van het buitenzwembad en de tuin (die laatste is nog niet volledig aangelegd maar dat is nog maar een kwestie van tijd). Door de ligging in het groen leent Svilla zich bovendien uitstekend als uitvalsbasis voor fietstochten. Je hebt geen fiets? Geen nood, bij Svilla kun je er gratis een gebruiken. Je informeert er wel best naar wanneer je reserveert.

 

Praktisch:

Prijzen vanaf 115 euro per nacht (2 personen, ontbijt inbegrepen)
Kastelein 65, 2300 Turnhout. 014 73 49 98
www.svilla.be