#Adresjes#Restaurants

Nieuw: de Nespresso Ice Bar op Flagey

Stijlvol rillen met een iced coffee van Nespresso bij min tien graden, omdat het kan!
Geplaatst op  
Nieuw: de Nespresso Ice Bar op Flagey ©

In Brussel kan je op 22 en 23 juni naar een nieuwe hotspot… of zeg maar ‘coolspot’: koffiebedrijf Nespresso poot een heuse ice bar neer in de hippe buurt Flagey, waar je kan nippen van een koffie, ijskoud geserveerd uiteraard.

Je zou het misschien niet zeggen langs de buitenkant – er is namelijk een strandje aangelegd en er staan uitnodigende ligstoelen met parasols – maar eenmaal binnen in de bar is het ijskoud (min tien graden!), net zoals de ijskoffie’s en cocktails op basis van Nespresso-koffie die de enthousiaste barjongens voor je neus klaarmaken aan een helemaal uit ijs gehouwen toog. Geen paniek, je kan je winterjas terug opbergen want je krijgt van Nespresso coole mantels om je mee te verwarmen alvorens het ijscafé te betreden!

Koffie enkel in de ochtend? Dacht het niet: Nespresso serveert twee soorten limited edition iced coffees, de Ispirazione Shakerato & Ispirazione Salentina. Klinkt als een warme zomeravond waarop je met je vrienden zorgeloos klinkt op het leven, toch?

Hier moet je zijn:

Flageyplein, 1050 Brussel
Open op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni van 12:00 – 20:00

P.S: je leuke foto’s, video’s en boomerangs kan je voorzien van de hashtag #NespressoOnIce en #CreatorsOfSummer

Blijf je nog even in Brussel? Ga dan ook langs bij T’es pas prêt, een alternatieve pop-up bar! 

De nieuwe Juttu in Brussel ligt niet ver van Flagey, neem er zeker een kijkje.

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.