#Adresjes#Winkelen

Chapel Store DE BORGHT: deco- en bloemenzaak breidt uit naar 19e eeuwse kapel

De gekende Mechelse zaak krijgt een wondermooie extensie met een rijke geschiedenis
Geplaatst op  
Chapel Store DE BORGHT: deco- en bloemenzaak breidt uit naar 19e eeuwse kapel © DE BORGHT

In Mechelen opende heel recent ‘Chapel Store DE BORGHT’, een verlengstuk van de gekende deco- en bloemenzaak DE BORGHT. De ruimte, een 19e eeuwse Arme Klaren kapel, zal vanaf nu als een exceptionele interieurruimte dienen, om de totaalbeleving van de concept store extra elan te geven. 

Het pand heeft een rijke, authentieke geschiedenis dat voorheen als eventruimte fungeerde, maar door het aanhoudende succesverhaal van DE BORGHT een exclusieve ruimte voor bijzondere interieurobjecten wordt. Je vindt er de precieuze selectie van eigenares Hilde De Meyts met o.a. tafels van Pascale Naessens en Het Heerenhuis, stoelen van Feelgood Designs, zijden bloemen van Silkka, kunstfotografie van Bart Ramakers, glaswerk van Henry Dean, bronzen beelden van Jonneke Knodde, handgemaakte kussens van Anke Drechsel etc. Naast al dat moois op interieurvlak kan je natuurlijk ook nog altijd terecht in het fantastische bloemendepartement waar je verse bloemen van topkwaliteit zoals de Lathyrus, Delphiniums, Gloriosa, een selectie speciale rozen en Dahlia’s aantreft.

En daar stopt het plezier niet. Bij DE BORGHT verwen je niet alleen je zintuigen maar ook je maag, met een culinaire ervaring in restaurant Stassart11. Je kan er lunchen, heerlijke, echte Italiaanse koffie drinken, aperitieven, of met een pink omhoog de gekende Engelse High Tea uitproberen.

Adres: Goswin de Stassartstraat 11

Maandag open van 13u tot 18u. Dinsdag tem zaterdag geopend van 9u tot 18u. Zondag gesloten.

 

Lees ook:

Art on paper x BOZAR: in het teken van tekenen

Shopping: zo maak je een regenachtige dag gezellig!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.