#Cadeautip#Ideeën

Deze Nederlandse maakt bijzondere boeken van je herinneringen

Met haar bewaarboeken vervat ze mooie en belangrijke momenten in een leven
Geplaatst op  
Deze Nederlandse maakt bijzondere boeken van je herinneringen © Imre van Buuren
Het gevoel dat een seconde, een minuut, een uur, een dag of een gebeurtenis wat langer mocht duren, kennen we allemaal. De Nederlandse Imre van Buuren vond er een bijzondere oplossing voor: zij maakt unieke bewaarboeken die helemaal afgestemd zijn op jouw specifieke levenspassage.
Als we ‘uniek’ schrijven, dan bedoelen we dat ook echt! Imre gebruikt voor elke bladzijde van zo’n bewaarboek verschillende papiersoorten uit heel de wereld, zoals Italië, Japan en Frankrijk; en ze komen met een even unieke doos waarop een stilleven afgebeeld staat. Dat laatste is het resultaat dat gevormd wordt de symboliek en stijl die je zelf aan haar meegeeft en kleine objecten en vondsten uit de natuur, Imre’s signature afwerking. Haar werken bevatten vaak poëtische verwijzingen met Franse zinnetjes zoals “aller danser en l’air” of “Je lève les yeux, le ciel est blue”. De bladzijden binnenin het boek zijn beschrijf- en beplakbaar voor persoonlijke anekdotes of foto’s. Het boek meet 19 op 19 cm en komt met een doos van 25 op 25 cm. Het geheel  kost 250 euro, exclusief verzendkosten.
Droom je al van zo’n stukje poëzie en kunst in de vorm van papier voor een trouwfeest, verjaardag, als aandenken aan een speciaal iemand? Imre bekijkt graag met jou hoe je een speciale herinnering vervat in een prachtig werk van haar hand.

Je vindt Imre terug op Etsy en je kan haar contacteren via
info@paperobjectsimre.nl of simpelweg al een kijkje nemen op haar leuke website.

 

Lees ook:

Chapel Store DE BORGHT: deco- en bloemenzaak breidt uit naar 19e eeuwse kapel

20 hebbedingen voor de goal digger in jou!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.