#Cadeautip#Ideeën

Dit zijn onze romantische cadeautips voor Valentijn

De meest liefdevolle dag van het jaar nadert... Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Dit zijn onze tips!
Geplaatst op  
Dit zijn onze romantische cadeautips voor Valentijn © Westwing

Een boektje bloemen in een prachtige vaas, stijlvolle kaarsen, romantische posters… Klinkt dat genoeg als ‘Valentijn’ in jouw oren? Wel, dan hebben we goed nieuws voor je! Om de dag van de liefde uitvoerig te vieren creëerden we een selectie van verfijnde dingen die op een dag als 14 februari bijzonder goed van pas komen. 

Tip 1: koop je geliefde bloemen en een prachtige statement vaas

De ‘Hana’ vaas van © Audo Copenhagen

Er zijn weinig mensen die een vaas lelijk vinden. Dit geschenk is een voltreffer te allen tijden. Koop een ruikertje artistieke bloemen (het hoeft heus geen bombastich boeket te zijn) en verras je liefste met dit attente gebaar! Nood aan wat bloemenstylinginspiratie? Volg dan Arvin Olano of Jill Higginson op Instagram, je zal het je niet betreuren.

Tip 2: creëer mooie herinneringen met geur

© Kinfill

Een geurkaars, diffuser of huisparfum in een prachtige houder? Leg bijzondere momenten vast met een bijzondere geur. Zo associeer je dat aroma met dat ene prachtige tijdstip waarop je een speciaal gevoel beleefde. In beeld: geurstokjes, room spray en een hervulbare geurkaars van het Nederlandse label Kinfill, allen rustend op een keramische voet. De hervulbare geurkaars is gemaakt van 100% natuurlijke was en volledig paraffinevrij. De producten komen met een keramische voet. Alle Kinfill-producten zijn plastic vrij, vegan, dierproefvrij én betaalbaar.

Tip 3: een knappe plaid om samen heerlijk in te knuffelen

© Zara Home

Niets zo gezellig als dicht tegen je partner aankruipen! Een plaid is een absolute must. Verras je geliefde met een leuke variant met een snoezige textuur, eentje die knuffelbaar aanvoelt. Wij hebben een voorkeur voor imitatiebont of wol, wat je lekker warm houdt in februari.

Tip 4: koffie voor je lief

Links: de Barista Touch Impress espressomachine van Sage – Rechts: Grand Cru porseleinen serviescollectie van Rosendahl

Toegegeven: van koffie wordt (bijna) iedereen blij. Zeker in de ochtend wanneer we extra hulp nodig hebben bij het openen van onze ogen! Tegenwoordig zijn de toestellen even mooi als ze goed zijn. Een prachtig toestel van geborsteld staal, daarmee wil je je keuken toch opsmukken? Bonuspunten voor wie een set mokjes erbij koopt!

Tip 5: spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

De ‘Arcs’ spiegel in ronde vorm van het designduo Muller Van Severen voor Hay

Wie is de mooiste van het land? Geef je lief een spiegel als geschenk en herhaal deze uitdrukking elke keer als hij of zij voor de spiegel staat. We hebben allemaal weleens nood aan een boost zelfvertrouwen?

Ons redactieteam wenst je alvast een fijne Valentijn!