#Publireportage

Een biOrb aquarium van Oase: een knap accessoire voor je home office

Het biOrb aquarium van Oase op je werktafel, ideaal voor een instant zen-sfeer!
Geplaatst op  
Een biOrb aquarium van Oase: een knap accessoire voor je home office ©

Het grote voordeel van telewerken? Genieten van een werkruimte die we leuk vinden en helemaal van onszelf is. Het nieuwe biOrb by Oase assortiment bestaat uit designaquaria die je eigen home office op decoratieve wijze perfect aanvullen en je persoonlijke kantoor instant opvrolijken en je doen genieten van ontspannende, serene pauzes. 

Door de pandemie hebben we ons professionele ritme noodgedwongen moeten veranderen. Met de komst van het thuiskantoor heeft de tijd die verloren ging aan woon-werkverkeer plaatsgemaakt voor mini-verplaatsingen tussen de slaapkamer, de keuken en de nieuwe werkruimte. We ruilen onze collega’s en het reguliere kantoorleven in voor een stillere, intiemere en persoonlijkere werkruimte. Deze nieuwe manier van werken in de privésfeer vormt dé kans om je kantoor op een aangename, comfortabele en concentratievriendelijke wijze in te richten. De nieuwe reeks biOrb designaquaria by Oase levert hieraan een belangrijke bijdrage.

De biOrb aquaria van Oase

© biOrb

De biOrb aquaria scoren hoog qua esthetiek en zijn tegelijkertijd rustgevend. Ze vormen een prachtige bron van inspiratie en een ontsnappingsmoment waarbij je je gedachten kan laten dwalen om zo de eentonigheid van je eigen home office te doorbreken.

Rond, vierkant, cilindervormig: het design en de gevarieerde vormen van de biOrb aquaria passen zich makkelijk aan naar gelang het soort interieur. Van een bohémien, modern, hedendaags, Scandinavisch tot een traditioneel interieur… Ze zijn rustgevend en decoratief en brengen een ontspannen en levendige sfeer in de werkruimte.

© biOrb

Meer kleur en helderheid in je home office

De biOrb aquaria van Oase zijn naast mooi ook bijzonder functioneel. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig acryl, dat 23% meer licht doorlaat dan conventioneel dik glas. Bovendien zorgen de acryl-wanden van een biOrb aquarium voor levendige kleuren en een schitterend, helder onderwater schouwspel.

© biOrb

De vissen in een biOrb aquarium zijn omgeven door de meest decoratieve, kleurrijke en heldere materialen. Dankzij meer dan 200 ornamenten en accessoires kun je je aquarium naar wens personaliseren. De absolute must-have? De 16-kleuren sfeerverlichtingsmodule, die programmeerbaar en op afstand bedienbaar is. Een tool die de helderheid van dit kleine privé-rif vergroot. Geniet van de magie waarmee het aquarium op wonderlijke wijze oplicht.

© biOrb

Meer weten?

Voor meer info over het complete assortiment aquaria en bijhorende accessoires: www.oase.com/biorb-balance

Facebook OASE: facebook.com/OASEbel

Instagram OASE: @oase_sprl

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met OASE (oase.com).

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.