#Badkamer#Inspiratie

Geberit AquaClean Sela: design en functionaliteit in je badkamer


Geplaatst op  
Geberit AquaClean Sela: design en functionaliteit in je badkamer ©

Ooit al gehoord van de douche-wc? Jawel, die fameuze toiletten die je reinigen met warm water, zodat je geen toiletpapier hoeft te gebruiken. Als Europa’s toonaangevende fabrikant van sanitaire producten biedt Geberit drie modellen douche-wc’s die zowel praktisch als stijlvol zijn. 

Zorg dragen voor jezelf is van essentieel belang en de Geberit Groep heeft dat maar al te goed begrepen. Daarom biedt de Europese marktleider in sanitaire producten nieuwe oplossingen voor badkamers en toiletten die zowel esthetisch als functioneel zijn. De must-have? De AquaClean Sela douche-wc, het meest stijlvolle model in het assortiment, dat voortaan verkrijgbaar is in mat wit. Een nieuwe afwerking die luxe en sereniteit uitstraalt, gecombineerd met het kenmerkende eenvoudige, strakke design. Omdat er niets boven een moderne en elegante badkamer gaat.

De Geberit AquaClean Sela wc-douche in mat wit past perfect in een eenvoudige, strakke badkamerinrichting. © Geberit

De Geberit douche-wc’s: jouw dagelijkse bondgenoot 

Wanneer je voor een douche-wc van Geberit kiest, betekent dat elke dag een gevoel van welzijn, vertrouwen en gemoedsrust. Hij is erg gebruiksvriendelijk: met één druk op de knop wordt de geïntegreerde douchearm met water gespoeld en komt hij naar buiten om met een aangename stroom warm water je intieme zones te reinigen. Het extraatje? Elk model is uitgerust met een afstandsbediening waarmee je het apparaat kan afstellen op basis van de beschikbare functies. Zo kan je de watertemperatuur, de intensiteit en de sproeistand instellen volgens je persoonlijke voorkeuren.

De Geberit AquaClean Sela douche-wc is zowel fraai als functioneel, en is een dagelijkse bondgenoot voor jouw welzijn. © Geberit

De douche-wc geeft een gevoel van hygiëne en frisheid na elk toiletbezoek, en is de ideale formule voor intieme hygiëne. Natte doekjes of toiletpapier kunnen soms huidirritatie en jeuk veroorzaken. Dat kan je nu allemaal voorkomen dankzij de douche-wc!

Functioneel, slim en stijlvol

Net als de Geberit AquaClean Tuma en AquaClean Mera douche-wc’s is de AquaClean Sela een hoogwaardig toilettoestel voorzien van de nieuwste technologie. Hij voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt alle klassieke functies van een douche-wc, waaronder de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie voor een aangename, grondige reiniging met een laag waterverbruik. Maar dat is nog niet alles! Hij beschikt ook over de TurboFlush-technologie die het toilet spoelt en een stil geurafzuigsysteem. Het resultaat? Een perfect schoon toilet, zonder dat je een toiletborstel nodig hebt. Als je hem eenmaal geprobeerd hebt, wil je niet meer zonder!

Zin om hem uit te proberen?

Ben je benieuwd naar een Geberit AquaClean douche-wc? De AquaClean Sela in mat wit is verkrijgbaar bij de sanitaire groothandels (adviesprijs exclusief btw: € 2.284). Meer informatie vind je op geberit-aquaclean.be.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Geberit.
geberit-aquaclean.be

LEES OOK:
Tv-gezicht en interieurkenner Kelly Claessens legt uit hoe zij haar vloer koos
Binnenkijker: een Griekse villa met zicht op zee
Samen zitten, samen groeien